[ÇÖZÜLDÜ] VMware üzerinden Ubuntu kurdum açılmıyor.

Başlatan darkship, 26 Mart 2010 - 00:52:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

darkship

arakadaslar ubuntu 9.10 kurdum sonra karsıma böyle ekran cıktı ne yazdıysam olmada login kısmana yazı yazılıyor password e gelince hic bişe yazamıyorum

VMware player üzerinden ubuntuyu kurdum 20 gb yer ayırdım kurulum bittikten sonra böyle bir ekranla karşılaştım yardımcı olurmusunuz

Düzenleme notu : Lütfen konu başlıklarını sorunu yazarak açınız.
Saygılarımla;

Uzakyol Vardiya Zabiti;  FATİH

ırmak

Bu saatte acil yardım sadece hastanelerde olur.
Önce kullanıcı adınızı ardından şifrenizi girin.
Yazarken şifreniz görünmeyecektir.
Huyu böyle.

darkship

cok teşekkürler

ama sildim tekrar kuracagım okadar yere yazdım bi sen cevap verdin haklısın saat gec ama bilgi 2. denememde işe yarayacak tekrar teşekkürler
Saygılarımla;

agritux

Aynı şeyle karşılaşırsan, @ırmak'ın dediklerinin ardından startx yazarsan çalışır kanımca.

ırmak

Alıntı yapılan: darkship - 26 Mart 2010 - 01:46:38
cok teşekkürler

ama sildim tekrar kuracagım okadar yere yazdım bi sen cevap verdin haklısın saat gec ama bilgi 2. denememde işe yarayacak tekrar teşekkürler

Her sorunda tekrar kuruluma gitmemenizi öneririm. Ubuntu sorun çıktıkça düzeltebileceğiniz bir sistemdir. Bunun için forumdaki herkes imkan dahilinde size her zaman yardımcı olur. Biraz sabır biraz da inat tek ihtiyacınız olan.
Sonrası penguen kardeşliği:)

darkship

biraz agrasif @ırmak ama problemi çözdüm

bu ubuntuyu kurarken bir başlangıçta istedigi kullanıcı adını girmiyoruz yani orada karagemi yazana kısıma fatih yazdım ardından ırmagın dedigi gibi şifreyi girdim ve görünmedi hiç birşey son olarak startx yazdım bişeyler oldu ama o ekranı atladı ve bu özellik yüklü değil dedi 77mb lık bi dosya yüklüyor şuan ama neticede ;

yüklerken ikinci defa istedigi adı yazıyoruz oraya

teşşekkürler
Saygılarımla;

ırmak

Alıntı yapılan: darkship - 26 Mart 2010 - 02:36:15
biraz agrasif @ırmak ama problemi çözdüm

bu ubuntuyu kurarken bir başlangıçta istedigi kullanıcı adını girmiyoruz yani orada karagemi yazana kısıma fatih yazdım ardından ırmagın dedigi gibi şifreyi girdim ve görünmedi hiç * bir şey son olarak startx yazdım bişeyler oldu ama o ekranı atladı ve bu özellik yüklü değil dedi 77mb lık bi dosya yüklüyor şuan ama neticede ;

yüklerken ikinci defa istedigi adı yazıyoruz oraya

teşşekkürler

Agrasif ya da agresif değilim, avatarım bu izlenimi veriyor olabilir:) Sadece yardımcı olmaya çalışıyorum. Problemi çözdüğünüze göre sıkıntı kalmadı. İlk mesajınızdaki konu başlığının önüne [Çözüldü] ibaresi eklerseniz yetkili arkadaşlar konuyu kilitler.
Geçmiş olsun.