mynet klavye sorunu

Başlatan iso0784, 26 Mart 2010 - 00:13:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iso0784

sorun mynette mi yoksa bende mi bilmiyorum fakat mynetteki (kelimebul gibi) yazı yazılması gereken oyunlarda (sohbet kısmında da oyunla ilgili kısımda da) türkçe karakterler çok garip bir şekilde çıkıyor ve mynet bunu algılamıyor... kesinlikle bu konuyu sitenin reklamını yapmak için değil çok sevdiğim halde uzun süredir oynayamadığım oyunu tekrar oynayabilmek için konuyu açtım. sitede arama yaptığımda benzer bir konunun açılmış olduğunu gördüm fakat tıkladığımda bana sınırlı ya da silinmiş olabileceğine dair bir hata raporu verdi. yardım etmenizi umuyorum teşekkür ederim.

heartsmagic

Evet daha önce konuştuğumuz fakat çözemediğimiz bir sorun gibi.
Aramada karşına çıkan bağlantının adresi nedir?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

iso0784

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

iso0784

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,8015.0/wap2.html

e tıkladığımda karşıma hatamesajı geliyor yani orada ben bir başlık göremiyorum fakat eğer bu forumun arama motorunda "mynet klavye" yazar aratırsanız iki konu çıkıyor biri bu biri de benim göremediğim konu. resim eklemeye çalıştım beceremedim buraya o yüzden bu şekilde yazmak durumunda kaldım...

eribol

O başlık kırık ve ayrıca sorunu javanın yüklenmemesiyle ilgili. Sizin sorun javanın linux'ta türkçe karakterlerle uyumlu olmamasından kaynaklı ve çözülebilmiş değil(sanırım).

matrax_41

Java değil flash oyunu. Daha önce konuşulduğunda da bir çözüm bulunamamıştı sanırım.