amsn programının güncellemesi

Başlatan skinnycem, 08 Mart 2010 - 13:12:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

skinnycem

amsn programının güncellemesi var uyarısı geldi. Ama maalesef beceremedim. Yol gösterir misiniz lütfen?

heartsmagic

Uyarı geldi, sen ne yaptın ve olmadı? Eğer beklerim diyorsan depolara düşmesini bekle. Beklemem diyorsan da PPA'lar paylaşılmıştı forumda, yine onları ekleyerek daha güncel sürümlerini depolardan kur.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

erginemr

Hmm, amsn programının hangi sürümü kurulu?
Programı nasıl kurdunuz? (Ubuntu depolarından mı, yeni bir depo adresi ekleyerek mi, yoksa İnternet'ten *.deb paketi indirip çift tıklayarak mı?)
Güncelleme uyarısını amsn programının kendisi mi veriyor, yoksa Ubuntu'nun genel "Yazılım Güncelleme" aracı mı?

skinnycem

Beni yönelttiği indirme sayfasına gittim. Ama bir sürü şey vardı... Hangisini indireceğimi bilemedim. 1 adedini indirdim ama o da tutmadı  :( Uyarıyı amsn kendisi veriyor.

ironic

Alıntı yapılan: skinnycem - 08 Mart 2010 - 13:23:20
Beni yönelttiği indirme sayfasına gittim. Ama bir sürü şey vardı... Hangisini indireceğimi bilemedim. 1 adedini indirdim ama o da tutmadı  :( Uyarıyı amsn kendisi veriyor.

İlk kurulumu nasıl yaptın? Eğer Synaptic' ten herhangi bir depo eklemeden kurduysan güncellenmesi çok uzun sürer. @heartsmagic' in dediği üzere forumda amsn için ppa adresleri mevcut. Kaynak listene ekleyerek yeni güncellemeleri daha çabuk alabilirsin.

skinnycem

bytan

Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

skinnycem

Ubuntuyu çokiyi bilmediğim için karıştırmadım. Halen eski sürümünü kullanıyorum. ::)