[Çözüldü] Ubuntu'da format sonrası donma sorunu

Başlatan hibbault, 06 Mart 2010 - 01:45:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hibbault

öncelikle merhabalar herkese. normalde 9.04 kullanıyordum çünkü 9.10 yükleyince update bile yapamadan donuyordu bilgisayar. güç kapatmadan da kendine gelemiyordu. en sonunda tekrar kurdum ve sanırım 10 defa açıp kapatıp update'i zorla da olsa yaptırdım. yine de herhangi bir siteye girince tekrar donabiliyor, özellikle update yaparken veya program yüklerken donuyor. ekran kartının sürücüsünü de yüklemeye çalışırken tekrar dondu ve yeniden başlattım ama artık ekran kartını hiç görmüyor. sorun ne olabilir acaba?

edit: akran kartı görünüyor artık ama ben daha yükleyemeden donuyor yine  :D

heartsmagic

Donamdan önce wicd kur. Kendisi ağ yöneticisini kaldıracaktır. Bu donmalara sebep olan uygulamalardan biri ağ yöneticisi olabiliyordu. Denemekte fayda var.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

hibbault

teşekkür ederim cevap verdiğin için ama maalesef daha fazla dayanamadım 9.04 'e geri döndüm. hiç bir şekilde paket indiremiyordum/yükleyemiyordum. hatta live session'da bile kur dedikten sonra ubuntuyu kuramadan donuyor.

heartsmagic

Olur da tekrar denemek istersen kurtarma kipinde çalışabilirsin.

hibbault

bundan sonra uzun bir süre daha deneyeceğimi sanmıyorum :) belki bir sonraki sürümü denerim ama 9.10 benim için bitmiştir :P

heartsmagic

Bu durumda umarım 10.04 senin için sorunsuz olur.

hibbault

Evet ben de öyle umuyorum  ::)

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 06 Mart 2010 - 05:46:03

Wicd sorunu halletti gibi görünüyor. henüz ekran kartını yükleyemedim ama şimdiye kadar 10 defa takılması lazımdı en azından sanırım oldu :) bu arada teşekkürler heartsmagic. :)
Not: Ekran kartı da yüklendi(ati'nin kendi sitesinden indirdiğim driverı burada anlatıldığı gibi kurdum ve hiç bir sorun yok), compiz çalışıyor, bütün efektler açık.