1. Büyük Geleneksel Çeviri Yarışması

Başlatan ubuntuki lilith, 03 Mart 2010 - 15:30:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ubuntuki lilith

Alıntı yapılan: eribol - 10 Mart 2010 - 13:22:20
Sonuncuya ödül var mı? Varsa bir dahakine bende katılırım:D. Arada giriyorum, bakıyorum birileri çeviriyor(ubuntuki lilith her taraftan çıkıyor) sonra vazgeçiyorum.
Çevirmeye devam edin lütfen. Buna ancak seviniriz.

kozanibo

yeterli düzeyde ingilizcem var hesabım da var ama çeviri işinden hiç anlamıyorum :D

proje çok güzel :) katılanlara ve hazırlayanlara teşekkürler

ubuntuki lilith

Alıntı yapılan: ibokozan - 10 Mart 2010 - 20:00:56
yeterli düzeyde ingilizcem var hesabım da var ama çeviri işinden hiç anlamıyorum :D
İnanayım mı :D

ubuntuki lilith

Yarışma birincimiz ile SUDO dergisinde bir röportaj da yapılacak arkadaşlar, duyrulur...

sema

Alıntı yapılan: ubuntuki lilith - 13 Mart 2010 - 01:14:21
Yarışma birincimiz ile SUDO dergisinde bir röportaj da yapılacak arkadaşlar, duyrulur...

Evet birincinin dergide yayımlanması zaten düşünülen bir şeydi. 'Ubuntu Çevirileri' hakkında sanırım böyle bir röportaj da hiç yapılmadı, iyi olur. Başarılar :)
susema

maydin95

Ben galiba Ubuntu 10.04 için fazla çeviri yapamayacağım işlerim olduğu için. Eğer yarışma 10.10 için de olursa yazın bol bol vaktim olabilir.
Din; ilimle birleşirse nefaset, cehaletle birleşirse rezalet, siyasetle birleşirse de felaket olur.

ubuntuki lilith

Alıntı yapılan: maydin95 - 13 Mart 2010 - 15:39:48
Ben galiba Ubuntu 10.04 için fazla çeviri yapamayacağım işlerim olduğu için. Eğer yarışma 10.10 için de olursa yazın bol bol vaktim olabilir.
Yarışmanın hedeflerine ulaştığını görürsek devamı da gelecektir ;) Bu durumda 2. yarışmaya da katılabilirsiniz elbette ama yarışma olmasa dahi çevirilerimizden katkılarınızı esirgemeyeceğinize eminim.

ubuntuturk

ubuntuki lilith

Alıntı yapılan: ubuntuturk - 14 Mart 2010 - 00:10:13
Sizlere yetişmek zor olacak ama beni de ekleyin.
https://launchpad.net/~ubuntuturk-hotmail
Malesef yarışmaya başvuru için geç kaldınız; ancak gene de çevirilerinizi bekleriz. Çeviri yaparım sadece yarışmayla sınırlı kalmam derseniz, çeviri tayfamıza başvurunuzu da bekleriz.

ubuntuturk

Alıntı yapılan: ubuntuki lilith - 14 Mart 2010 - 00:35:40
Alıntı yapılan: ubuntuturk - 14 Mart 2010 - 00:10:13
Sizlere yetişmek zor olacak ama beni de ekleyin.
https://launchpad.net/~ubuntuturk-hotmail
Malesef yarışmaya başvuru için geç kaldınız; ancak gene de çevirilerinizi bekleriz. Çeviri yaparım sadece yarışmayla sınırlı kalmam derseniz, çeviri tayfamıza başvurunuzu da bekleriz.

Pardon 10 Mart kısmını atlamışım :)
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,4872.210.html çeviri takımına başvurumu yapmıştım.

ubuntuki lilith

Bunu değerlendirelim, karma puanınız iyi görünüyor. Düzenli çeviri yapmanız kaydıyla çaylak takıma alabiliriz.

ubuntuturk

ubuntuki lilith

Baktım çevirilerinize neyse konu başlığı burası değil burada dağıtmayalım. Henüz kısa bir süredir çeviri yapıyorsunuz, ama karmanız hiç fena değil. Biraz daha sürekliliği sağlayalım, ona göre alım yaparız. İlginiz için teşekkürler.

ubuntuki lilith

İlk güncellemelerimizi 20 Mart'ta yapmamız gerekiyordu. Geçikme için özür dileriz. Karma puanları güncellenmiştir.

canosayan

neyse hiç geriye gitmemiş karmam. buda bir şeydir.
Chmod bizim işimiz.

ubuntuki lilith

Neyse ki canosayan ;)
Arkadaşlar biraz daha çabalarsak az kaldı, Polonya'yı geçip 9. sıraya oturacağız. Ne zamandır sıra yükselme haberi veremedik içime dert oldu.

canosayan

şu askıdaki olayı devam ediyor değil mi? malum kpds ye gireceğim. arada bakarım.
Chmod bizim işimiz.

ubuntuki lilith

Devam ediyor, daha 500 küsür cümle var çevrilmemiş sanırım %80'den fazlası çevrildi. KPDS için ben sana özel bir paket önereyim bir ara. O paket hafif ;)

XRumer

Keşke zamanında dergide de duyurusunu yapsaydık. Yeni sayıdan itibaren dergide haberler de olacak ama çok geç. Kısmetse ikinci çeviri yarışmasını duyururuz.

Bu arada çeviri yarışmasının etkisini gösterdiğini söyleyebilirim. Bu aralar iki günde bir çeviri güncellemesi geldiğini gördüm. Eskiden bu kadar çeviri güncellemesi gelmezdi. Böylece sadece yarışmada birinci olan arkadaş değil herkes kazanıyor.

EsatYuce

Alıntı yapılan: canosayan - 21 Mart 2010 - 23:40:40
şu askıdaki olayı devam ediyor değil mi? malum kpds ye gireceğim. arada bakarım.

Elbette devam ediyor. Yeter ki arada bakın. Sizin için fazladan pake bile koyarız oraya.

ubuntuki lilith

Puanlar güncellenmiştir, Nisan'ın ilk yarısında yine Esat önde.

ubuntuki lilith

Çeviri yarışmamız bugün itibariyle sona ermiştir. Katılan herkese teşekkür ederiz. Yarışmanın galibi bittabi EsatYuce. Kendisini tebrik ediyorum.

Angel Spy

Something is better than nothing
What goes around, comes around.
46234-54766-54766-55317-55485-55438-55819-56064-56077-56324-56773-59424-59527-59871-60639-61134-61184

Fidel

Yarışma başladığında ortalarda olmayan Yiğit Ateş, ScarcyMan, Angel Spy ve hasanyılmaz'a bu performansıma rağmen üçüncü olmamı sağladıkları için teşekkür ederim.  ;D

Alkışlar tabi ki Esat Yüce'ye...  ;D
Bu arada 10.10 için açılacak yarışmada tüm paramı Angel Spy'a yatırıyorum.  :P

eribol

Benden Yiğit'e 10 lira çalışır :). @DevilTux; parayı hesaba aktarırsın artık.