1. Büyük Geleneksel Çeviri Yarışması

Başlatan ubuntuki lilith, 03 Mart 2010 - 15:30:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasanyılmaz

Herkese başarılar dilerim yarışmada.

Geleneksellik şöyle de düşünülebilir; Her altı ayda bir zaten sürüm yenileniyor. Genel olarak da sürümün çıkmasına 3 ay kadar kaldığında bu sürümün çeviri dosyaları açılmış oluyor. Bu üç aylık sürelerde çeviri yarışmasının gelenekselliği sağlanabilir, çeviri paketlerinin açılmasından sürümün çıkışına kadar. Karmic Türkçeleştirme Yarışması, Lucid Türkçeleştirme Yarışması...

ubuntuki lilith

Neden olmasın, bu öylesine bir başlıktı, sadece dikkat çekmek maksatlı. Bayağı da tepki aldı doğrusu adıyla :)

aniceman

Uzun zamandır atlatamadığım bir yoğunluktur gidiyor; baya bir uzak kaldım, hem forumdan hem çevirilerden ama "önemli olan katılmaktı" demek için ben de varım  :P
https://launchpad.net/~aktash

dedi ve koşarak uzaklaştı genç adam...

EsatYuce

Fidel

Alıntı yapılan: ubuntuki lilith - 03 Mart 2010 - 15:30:18

Not: Çeviri yapabilmek için Launchpad'e ve Ubuntu Türkçeleştirme Takımı'na üye olmalısınız. Ayrıca Launchpad hakkında detaylı bilgi için tıklayın

Bu ayrıntıyı kimse atlamasın diye hatırlatmakta fayda var sanırım.

ubuntuki lilith

dorukdestan, sizi de listeye ekliyorum. Yarışmamız 10 Mart'tan itibaren başlayacak ama önceden alıştırmalara başlayabilirsiniz :)

sema

Yarışmaya katılan arkadaşlara başarılar. Dergi tayfası olarak @AlmaMorena'yı destekliyoruz tabii ki. Diğerlerinin hiç şansı yok bence :P
susema

EsatYuce

Alıntı yapılan: semagkyz - 09 Mart 2010 - 00:21:47
Yarışmaya katılan arkadaşlara başarılar. Dergi tayfası olarak @AlmaMorena'yı destekliyoruz tabii ki. Diğerlerinin hiç şansı yok bence :P

Biz de destekliyoruz. Ama daha çok bizim tayfa sorumlusunu.

sema

Alıntı yapılan: EsatYuce - 09 Mart 2010 - 01:04:05
Biz de destekliyoruz. Ama daha çok bizim tayfa sorumlusunu.

Biz de destekliyoruz. Ama daha çok bizim dergi tasarım sorumlusunu :P
susema

Fidel

Bunlar şaşırtma taktiğiydi ama...
Çeviri ekibini hafife alın diye...  ;D

ubuntuki lilith

Gerçekçi olmak gerekirse sanırım EsatYuce ya da Fidel 1. olur diye düşünüyorum. Kim 1. olursa olsun Ubuntumuz için bu yarışma iyi olacak. Yalnız birinciyi doğrudan çeviri tayfasına alırız, geri de vermeyiz. Ona göre destekleyin :P

EsatYuce

Gösterelim onlara Çeviri Tayfası neymiş.
Benim oyum Ubuntuki'den yana.

sema

Laf aramızda benim de amacım rakiplere psikolojik baskı yapmak. Bir de @AlmaMorena'ya da gaz verme çabaları. (@AlmaMorena beni öldürebilir, zorla rekabet ortamına sürükledim :D )

Bir saniye @ubuntuki, biz vermeyiz, alırız :D
susema

EsatYuce

Alıntı yapılan: semagkyz - 09 Mart 2010 - 01:18:16
Laf aramızda benim de amacım rakiplere psikolojik baskı yapmak. Bir de @AlmaMorena'ya da gaz verme çabaları. (@AlmaMorena beni öldürebilir, zorla rekabet ortamına sürükledim :D )

Bir saniye @ubuntuki, biz vermeyiz alırız :D

Sen hiç merak etme. Kimseye söylemeyiz. Burada yazılanlar burada kalır.

sema

Alıntı yapılan: EsatYuce - 09 Mart 2010 - 01:20:09Sen hiç merak etme. Kimseye söylemeyiz. Burada yazılanlar burada kalır.

Merak etme. Şüphe duysaydım tek kelime alamazdın benden :P
susema

Fidel

Ben birinci olacağımı sanmıyorum, zaten ilk üç bizden çıksın diye girdim yarışmaya.  8)

Not: Birinci çeviri tayfası dışından çıkarsa, yaptığım tüm çevirileri eski haline getiririm. İngilizce kullanırım Ubuntu'yu da. İddiaysa iddia yani, her türlü.  ;D

sema

Bekleyip görelim (cidden sonum hiç iyi olmayacak, en azından bundan eminim).

Yine de biz kazanacağız :P Ama üzülmeyin, teselli armağanı olarak yarışmaya katılanları dergide yayımlayabiliriz :P
susema

ubuntuki lilith

Yahu bu sohbetleri, forumun prime timeında yapın arkadaşlar, insanlar da ne oluyo deyip yarışmaya katılsın. Bakın yarın bunu deneyelim, başvuruların son günü zaten. Gene de başvuru yeterli değil.

sema

@ubuntuki, neden yaptığımızı zannediyorsun, kendi adıma onu ayrıca düşünüyorum. Neyse yarına tekrarlarız, iyi geceler :D (Hem daha @AlmaMorena cevap verecek :D)
susema

EsatYuce

Forumdaki arkadaşlar! BÜYÜK yarışmaya artık dakikalar kaldı. Vakit kaybetmeden katılımlarınızı bekliyoruz. Aksi taktirde büyük şey kaybedeceksiniz.

ubuntuki lilith

EsatYuce

ubuntuki lilith

10'dan geriye de ben sayacağım, baştan söyleyeyim :P

EsatYuce