[Çözüldü] temizleme programı

Başlatan wegaserhan, 04 Şubat 2010 - 18:01:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wegaserhan

slm arkadaşlar ubuntu 9.10 kullanıyorum. bunda cclenaer gibi bir program varmı internet gecmişi gibi şeyleri temizleyecek son kullanılanlar falan.bide amsn de yazışmalarımın saklanmamasını nasıl yapabilirim.yenı konu açmadan bildiğiniz bir iki şey sorayım. cairo-docku otomatık çalışmasını nasıl sağlarım.bide bu diğer dsk bölmlerine sürekli şifre girmekten bıktım ızın olayını nasıl aşarım.

barış

Noktalama işaretlerine dikkat et. Sorunlarının çözümleri forumda mevcut.

ırmak

Alıntı yapılan: wegaserhan - 04 Şubat 2010 - 18:01:57
slm arkadaşlar ubuntu 9.10 kullanıyorum. bunda cclenaer gibi bir program varmı internet gecmişi gibi şeyleri temizleyecek son kullanılanlar falan.bide amsn de yazışmalarımın saklanmamasını nasıl yapabilirim.yenı konu açmadan bildiğiniz bir iki şey sorayım. cairo-docku otomatık çalışmasını nasıl sağlarım.bide bu diğer dsk bölmlerine sürekli şifre girmekten bıktım ızın olayını nasıl aşarım.

1. soru için
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,4605.0.html

Bir mesajda alakasız 4 soru sorarsanız yardımcı olmak zorlaşır.

BayboraKaan

Alıntı yapılan: wegaserhan - 04 Şubat 2010 - 18:01:57

Bende diğer sorulara cevap vereyim bari :D

aMSN'de geçmişi kaydetmesini istemiyorsanız;

Hesap>Seçenekler>Kayda geçirme
Burada ''Daha sonra bakmak için tüm sohbetleri geçmişe kaydet'' 'tin başında ki işareti kaldırmanız yeterli.

Cairo Dock için ise Bu Konuya bakabilirsiniz.

Son soru içinde Buradan bilgi alabilirsin.

cumali

ırmak,verilen link ve devamındaki mesajlarda Ubucleaner'den bahsediliyor.Ancak ilgimi çeken bir şey var.Wiki.ubuntu-tr.net'da konuyla ilgili açıklama yapılmış ve betik'in 8.10 ve alt sürümler için geçerli olduğu ifade edilmiş.Demem o ki bu betik'in diger ubuntu sürümleri içinde geçerlimidir?

http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php5/Ubucleaner_ile_Ubuntu_Temizliği

ırmak

Alıntı yapılan: cumali - 04 Şubat 2010 - 21:47:20
ırmak,verilen link ve devamındaki mesajlarda Ubucleaner'den bahsediliyor.Ancak ilgimi çeken bir şey var.Wiki.ubuntu-tr.net'da konuyla ilgili açıklama yapılmış ve betik'in 8.10 ve alt sürümler için geçerli olduğu ifade edilmiş.Demem o ki bu betik'in diger ubuntu sürümleri içinde geçerlimidir?

http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php5/Ubucleaner_ile_Ubuntu_Temizliği

Ubucleaner Karmic Koala ile de sorunsuz çalışıyor. Verdiğim link 11 sayfa, ilk mesaj 07 Kasım 2008 tarihli ama dikkat ettiyseniz son mesaj da 02 Şubat 2010'da yollanmış. Yani o 11 sayfada her türlü güncelleme yapılmış:)

BayboraKaan

Bu Konuyu sonuna kadar okursan tüm sürümler için geçerli olacağını göreceksin. ;)

cumali

Teşekkür ederim ırmak ve DevilTUX.