ubuntu 9.10 açılış sorunu

Başlatan tolga_28, 01 Şubat 2010 - 20:34:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolga_28

arkadaşlar ubuntuyu yüklediğim zaman (windows ile yanyana) açılırken ubuntu simgesi geliyor ve yaklaşık 15 saniye snra ekranda kırmızı turuncu gibi renklerle çizikler geliyor ve öyle kalıyor bunun sebebi ve sonucu nedir lütfen yardım edin

ecs 7050m-m anakart amd sempron le-1250 işlemci 1 gb ddr2 ram acill lütfen yardım edin

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 01 Şubat 2010 - 20:43:26

yardm edicek yokmu indirdim kurucama ama tekrar aynısını yapar die korkuyorum

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 01 Şubat 2010 - 21:45:37

yahu ubuntunun sitesine sorunumu yazdım ama yardım edecek yok bu ne iştir yaaa

patalojik

Windows ile yanyana nasıl yükleyebildin :) Ayrı disk bölümlerine yüklemen gerekiyordu. Sorunun grafik kartından oluşabilir. Grub ekranından kurtarma seçeneği ile açıp sistemini güncelemeni öneririm. Sorunun çözülmezse tekrardan forumdaki arkadaşlardan yardım alabilirsin fakat sorunlarını giderebilecek vaktin yoksa eğer acele edip sorun çıkarma derim. :) Alman birisi söylemişti :)

tolga_28

cewap werdiğin için ayrı teşekkür ederim  :) normal ubuntu ile yükledim helena falan değil arkadaşımda kurdum netten indirip çalıştı ama bende ubuntu simgesinden snra ekran acayip oluyor tavsiyeni tam olarak anlamadım nasıl yapılır anlatırmısın :D

barış

Ekran açılırken 1.5saniye sayar. Grub Loading yazar.
Esc tuşuna bas ve menüden recovery modunu seç, ve sabırlı olmasını öğren 2dk arayla 3mesaj atmışsın ard arda :)

tolga_28

çok istiyorum ubuntu kullanmasını :D

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 02 Şubat 2010 - 18:37:32

şu an kuruyorum tekrar ubuntu yu inşallah bu dedğiniz olur :D

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 02 Şubat 2010 - 19:07:22

arkadaşlar deliricem ya bu resim geliyor 5 den geri sayıyo ve direk ubuntu yu açıo esc ye basıyorum o zaman da 5 maddelik bi seçim geliyor normal mode safe graphic mode acpı workarounds verbose mode demo mode hepsini denedim ama yine ekran aynı açılmıyor bekledim biraz ekranın bozuk olduğu zaman da yine açılmadı :S :S

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 02 Şubat 2010 - 19:07:45

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 02 Şubat 2010 - 19:08:24

ekranın bozuk olduğu görüntü

coni

Arkadaşım Türkçe de W harfi yoktur. Türkçe karakter kullanımına dikkat edin lütfen

By_Mihni

Sorun büyük ihtimal ekran kartındandır. Recovery modda çalıştırıp lspci çıktısını verebilirmisiniz.