Ubuntu 9.10 donuyor

Başlatan f9wizard, 31 Ocak 2010 - 19:19:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

f9wizard

ddr2 işte 2 tane slot var 2 tane de 2 gb ram var yani 2+2=4 gb ram oluyor. windowsta da 3 gb kullanılabilir diyordu.    64 bit yüklersem geçer mi sizce ?

Ozmo

bir tanesini çıkar sistemi öyle test

f9wizard

bilgisayar dizüstü yalnız :D 64 bit indiriyorum da server edition diyor doğru indiriyorum değil mi ?

f9wizard

tamam verdiğiniz linktekini indiriyorum zaten 750 kb/s ile inidiriyor 15 dk da biter :D

coni

Aynı sorun bende de oluyor bazen pc kilitlendiğinde hiçbir tuş çalışmıyor sadece power tuşundan kapayabiliyorum pc yi bu sorunu çözemedim gitti.Sistem birden kilitleniyor hiç bir şey çalışmıyor

f9wizard

arkadaşın dediği 64 biti indirdim yükledim fakat gene aynı şey oldu ve daha çok kitlenmeye başladı ben de 32 biti geri yükledim

canosayan

ramleriniz muhtemelen 2 tane 2 gb dır. bir tanesini çıkartıp denseniz?
Chmod bizim işimiz.

f9wizard

evet 2 tane 2 gb ama laptop nasıl çıkartıcam artık bıktım yani kaldırcam OpenSUSE kurcam ha

canosayan

Alıntı yapılan: f9wizard - 01 Şubat 2010 - 14:41:04

evet 2 tane 2 gb ama laptop nasıl çıkartıcam artık bıktım yani kaldırcam OpenSUSE kurcam ha

hım. valla artık benden bu kadarr başkıa önerim yok gibi.
Chmod bizim işimiz.

f9wizard

son 1 saattir donmuyor düzeldi mi ki acaba Compiz Fuision ve ekran kartı sürücüsü yükledimde

canosayan

Alıntı yapılan: f9wizard - 01 Şubat 2010 - 15:35:41

son 1 saattir donmuyor düzeldi mi ki acaba Compiz Fuision ve ekran kartı sürücüsü yükledimde

ara sıra top çıktısına yada sistem gözlemcisine bakarak kontrol edebilirsiniz.
Chmod bizim işimiz.

f9wizard

top çıktısından nasıl anlayabilirimki?

canosayan

Alıntı yapılan: f9wizard - 01 Şubat 2010 - 16:30:14

top çıktısından nasıl anlayabilirimki?
aşırı işlemci kullanımı yapan programlara bakabilirsiniz. yada sistem gözlemcisi size daha rahat gelecektir.
Chmod bizim işimiz.