bs player wine

Başlatan kaswett, 04 Ocak 2010 - 11:13:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaswett

arkadaslar bs playeri kuruyorum fakat acınca donup kalıyor sorun nedir fikri olan var mı acaba

xrhymer

direct show wine ile çalışmıyor diye hatırlıyorum. Ama 3.0 sürümü ile linux ve mac portlarıda yapılacakmış forumlarından okudum.
Dostlarım, dost yoktur. Kendi gücünle ayakta durmalı, iradenle yaşamalı, duygunla sevmeli, düşüncenle ayırt etmelisin. Dünyanın tamamı güvenilmez olsa da kimse senin kılına bile dokunamaz kardeşim.

sabian

Benden tavsiye hiç onunla uğraşma sistemini berbat etme. Wineyle ne zaman bişey kursam arkasını toparlayamıyorum. VLC player indir kur, hem bütün codecler kurulu geldiği için sıkıntı da çıkarmaz, sistemle uyumlu linux uygulaması olduğu için de ne kasma ne de başka sorun çıkarmaz. Ya da bir başarılı alternatif daha sunmak gerekirse Mplayer ya da SMPlayer dcd, vcd ya da cd izlemek için oldukça güvenilirlerdir. BSPlayer windows'ta iyi, Linux kullanıyorsan onun forsu burda geçmez. :) Bizim daha güzel alternatiflerimiz var bence, değerlendirmek lazım...
"Özgür yazılım ile özel mülk yazılım arasındaki fark sosyal, etik ve siyasidir" Richard Stallman

Debian Sosyal Sözleşme
http://www.debian.org/social_contract.1.0.tr.html  saimbalkaya.blogspot.com guvercincurnatasi.wordpress.com

sdelican

Alıntı yapılan: dewrim2 - 04 Ocak 2010 - 14:31:11
Benden tavsiye hiç onunla uğraşma sistemini berbat etme. Wineyle ne zaman bişey kursam arkasını toparlayamıyorum. VLC player indir kur, hem bütün codecler kurulu geldiği için sıkıntı da çıkarmaz, sistemle uyumlu linux uygulaması olduğu için de ne kasma ne de başka sorun çıkarmaz. Ya da bir başarılı alternatif daha sunmak gerekirse Mplayer ya da SMPlayer dcd, vcd ya da cd izlemek için oldukça güvenilirlerdir. BSPlayer windows'ta iyi, Linux kullanıyorsan onun forsu burda geçmez. :) Bizim daha güzel alternatiflerimiz var bence, değerlendirmek lazım...

Bencede, çok doğru söylemişsin arkadaşım, bizim alternatiflerimiz daha güzel ve daha hafif.
-Bana haysiyetli bir çay getir.
--Çay yok, sana bir haysiyet versem??

badhero

DirectX derlemesi yapmış olman gerekiyor. Gom Player'da bana öyle bir uyarı gelmişti DirectX kurdum, takır takır çalışıyor şimdi.

superjax

bence hiç wine  işine bulaşmayacaksın
ya vlc player yada mplayer bu sorunu çözer

sabian

Alıntı yapılan: superjax - 04 Ocak 2010 - 15:01:04
bence hiç wine  işine bulaşmayacaksın
ya vlc player yada mplayer bu sorunu çözer

Hem de fazlasıyla çözer...
"Özgür yazılım ile özel mülk yazılım arasındaki fark sosyal, etik ve siyasidir" Richard Stallman

Debian Sosyal Sözleşme
http://www.debian.org/social_contract.1.0.tr.html  saimbalkaya.blogspot.com guvercincurnatasi.wordpress.com

badhero

Hadi Gom Player olsa neyse de Bs bi de yani.. 5 para etmez :P

Ayrıca "Totem" de fena sayılmaz ;)

acer

Neden bs player kullanmak istiyorsunuz? Özel bir nedeniniz mi var?

mehmetdogusakgul

Ben de BSPlayer taraftarıyım. Bunun sebebi biraz alışkanlık belki biraz da cehalet. BSPlayer'ın otomatik altyazı bulma özelliği vlc de mevcut mu? Veya otomatik altyazı bulan player var mı tavsiye edebileceğiniz?
...

alquirel

Alıntı yapılan: mehmetdogusakgul - 16 Şubat 2012 - 20:09:24
Ben de BSPlayer taraftarıyım. Bunun sebebi biraz alışkanlık belki biraz da cehalet. BSPlayer'ın otomatik altyazı bulma özelliği vlc de mevcut mu? Veya otomatik altyazı bulan player var mı tavsiye edebileceğiniz?

Otomatik altyazı yükleme dediğiniz klasördeki altyazıyı kendiliğinden filme ekleme ise VLC'de mevcut. İnternetten otomatik olarak çekme ise bu konu hakkında fikrim yok.

mehmetdogusakgul

Alıntı yapılan: alquirel - 16 Şubat 2012 - 20:47:07
Otomatik altyazı yükleme dediğiniz klasördeki altyazıyı kendiliğinden filme ekleme ise VLC'de mevcut. İnternetten otomatik olarak çekme ise bu konu hakkında fikrim yok.
Evet bahsettiğim şey netten bulup alternatifler halinde indirmesi. Böylece FPS değeri en uygun olanla otomatik senkronize oluyor. Diğer türlü dosya isimlerini aynı yapınca da VLC Player da otomatik yüklüyor altyazıyı. Fakat malum bazen altyazı bulmak zor oluyor . Yine de bilgi için teşekkür ederim.
...

bytan

Smplayer ve Umplayer altyazıyı opensubtitles.org sitesinden bulup indirebiliyor.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST