Ubuntu için Nokia pc suite (doğru yeremi açtım bilmiyorum eğer yanlışsa özür)

Başlatan garafatma, 12 Mart 2008 - 14:31:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

garafatma

nette çok araştırdım ama bulamadım. acaba pc suite gibi bir yazılım mevcutmudur ubuntu için?
wine ı denedim ancak çalıştırmadı veya ben beceremedim bilemiyorum. yardımcı olabilirseniz mutlu olurum  :)

yeni geldim herkese saygılar
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

Sypro

kardeş forumda bu konu ile ilgili bir topic bulunmakta..

buradan ulaşmanız mümkün.
:)

"Milliyetin çok belirgin vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan, Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz."

garafatma

kusura bakmayın ya, araştırmadan açtım konuyu. teşekkür ederim. kirlilik olmasın diye silin isterseniz bu konuyu :)

Sypro

"Milliyetin çok belirgin vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan, Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz."

garafatma

Sypro

ben de bazen evden çıksam da bilgisayar ile bu kadar uğraşmasam diyorum. ne kadar ironik değil mi :)

garafatma

aslında çok uğraşınca haklısın kötü oluyo insan ama zamanımın çoğu işyerinde geçtiği için ve windows makinelerle uğraşmak zorunda kaldığım için ubuntumu özlüyorum açıkçası  :)

Felâsife

Alıntı yapılan: Sypro - 12 Mart 2008 - 14:57:26
kardeş forumda bu konu ile ilgili bir topic bulunmakta..

buradan ulaşmanız mümkün.
:)
Bu linke veya belgeye ulaşabilmem mümkün mü?
Maceraya hazır mısın!  Bir BSD almaz mısın?

heartsmagic

Hmm çok kötü, benim çevirimdi o ancak buraya taşımayı unutmuşum sanırım.
Eren geldiğinde bir soralım bakalım mutlaka veri tabanı elimizdedir. Oradan çıkartıp geçme ihtimalimizin olduğunu düşünüyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Felâsife

Olursa çok sevinirim,bir kaç haftaya kadar bana N81 gelecekte şimdiden bilgi toplamak iyi olurdu.

Eren

Kubuntu Türkiye veritabanı yanımda yok. Herhangi bir sunucuda da yüklü değil. Yedeklerim İstanbul da bulunuyor, ancak eylül ayında yedeklerden çıkartıp yükleyebilirim. Eylül ayına kadar beklemeniz gerekiyor.

Eren

http://www.kmobiletools.org

Nokia PC Suite muadili ve aynı işi yapan bir KDE yazılımı varmış. Pardus forumunda gördüm ve sizin N81'i kullananlar işlerini bu yazılımla hallediyorlarmış.

Felâsife

Alıntı yapılan: Eren - 28 Temmuz 2008 - 14:13:27
Eylül ayına kadar beklemeniz gerekiyor.
Bekleriz ne demek,zaten buralar da olacağız büyük ihtimal. :)

Alıntı Yaphttp://www.kmobiletools.org

Nokia PC Suite muadili ve aynı işi yapan bir KDE yazılımı varmış. Pardus forumunda gördüm ve sizin N81'i kullananlar işlerini bu yazılımla hallediyorlarmış.
Teşekkür ederim,ben bunu mercek altına alırım.Pardus'um da var zaten hem sanal da hem de diskte  :)

Eren

Veri tabanını elinde bulunduran bir arkadaşım şu an FTP sunucusuna veri tabanını atıyor. 170 MB civarı olduğu ve 10 kb/sn ile indirebildiğim için inmesi baya uzun sürecek. Muhtemelen yarına işiniz halledilir, SMF kurulumu ardından Kubuntu Türkiye veri tabanının taşımasını yapacağım, ufak tefek sorunlar olabilir. Son veri tabanında o başlıklar silinmişti ama kayıtları vardır onları kurtardıktan sonra buraya eklerim.

Bugünü bu işe ayırdım, yeni başlıkla foruma ekleyince adresini buraya yazarım.

Felâsife

Aa ne güzel..bu bilgi benim gibi herkesin hoşuna gidecektir.
Sonuçta (K)Ubuntu belgeleri..

Tekrar teşekkürler.. :)

erginemr

@mono,

Nokia PC Suite benzeri Linux tabanlı programlar için şu başlığa da bir göz atın:
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=1227.0

Eren

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=2622.0

5 saatlik bir çalışma sonucunda Kubuntu Türkiye veri tabanından ilgili belgeyi kurtarmayı başardım. Kubuntu Türkiye tarafından başka belge isteyen varsa yazsın lütfen. Teşekkürler.

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Felâsife