[Çözüldü] openoffice kelime işlemci ekranın tamamını kaplıyor

Başlatan karamani44, 28 Mayıs 2008 - 20:13:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karamani44

ekranın tamamını kaplamasının yanında kapat dışındaki simgeleri görünmüyor alt ve üst kısımda bulunan çubuklar kayboluyor. ayrıca kapat dediğinde sadece o dosya kapanıyor ofis hala çalışıyor. dosyadan çıkış yapmak gerekiyor. yardım ederseniz sevinirim
not: ubuntu 8.04 lts kurunca ortaya çıktı önceden gayet normaldi.

Sypro

"Milliyetin çok belirgin vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan, Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz."

karamani44

Sypro

Forumda konusu geçmişti en az 3 kez falan, bir inceleyin arama bölümünden falan. Takılırsanız dönersiniz buraya, sonuca ulaşırsanız da dönün ki topic böyle boş kalmasın.

"Milliyetin çok belirgin vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan, Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz."

karamani44

bulamıyorum forumdan acaba yeniden office uygulamasını uptade etsem olurmu ve bunu nasıl yapacağım

karamani44

ufuk_k

Ekran kartınız, marka ve modelinizi de yazın, yardımcı olabilir. Ekran kartı sürücüleri ile ilgili bir soruna benziyor. Compizle ilgili herşeyi kaldırıp yeniden deneyin.

karamani44

ufuk_k

Synaptic paket yöneticisine girip, compiz diye aratıp adında compiz geçen tüm paketler kaldırılır. Sormak istediğim şu: Ne zaman kurdunuz Ubuntu'yu, forumu incelediniz mi? Kurulum sonra yapılması gerekenleri yaptınız mı? Sistem--Yönetim--Donanım Sürücüleri kısmından sürücü yüklediniz mi? Önce yapılması gerekenleri yapın yapmadıysanız, ilgili başlıklarda bir çok şey anlatılmış. Sonra yine sıkıntı olursa bakalım.

karamani44

hocam teşekkürler
compiz ile driverleri kaldırıp yeniden yükledim mesele halloldu.
sağolun iyi ki varsınız