KDE 4.3.4 yayımlandı!

Başlatan ironic, 10 Aralık 2009 - 21:56:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ironic

4.3 serisine ait aylık hata düzeltmelerini ve güncel çeviri paketlerini içeren yeni sürüm geçtiğimiz günlerde duyuruldu.

Sürüm duyurusu için buraya , 4.3.3 sürümünden bu yana yapılan değişiklikleri görmek için buraya tıklayın.

badhero

KDE de fena değil. Bir süreliğine kullanıp onu da tecrübe etmek isterim.

xwes

Valla KDE 4'e yetişemiyorum. KDE 4.4 de çikti 1-2 gun once. Gun aşiri surum çikaracaklar neredeyse. O degil de KDE 4.4'un videosunda sabirsizlikla bekledigim ozellikler var.  Deb paketlerinin hazirlanmasini bekliyorum

kuleyni

haber için teşekkürler @ironic

kozanibo

su an kubuntu 9.1 indiriyorum bu kde ye guncelleme yapilabiliyor oyle degil mi?

ironic

Alıntı yapılan: xwes - 10 Aralık 2009 - 22:10:46
Valla KDE 4'e yetişemiyorum. KDE 4.4 de çikti 1-2 gun once. Gun aşiri surum çikaracaklar neredeyse. O degil de KDE 4.4'un videosunda sabirsizlikla bekledigim ozellikler var.  Deb paketlerinin hazirlanmasini bekliyorum

Paketler şu an için test aşamasında birkaç güne Launchpad Kubuntu-backports depolarına eklenir. Paketler şu an burda..  Tabii kullanılması önerilmiyor.

Ubuntu' ya bir daha KDE kurmam diyordum(?) ama 4.4' ü denemeyi çok istiyorum. Çıktığı gün yükleyeceğim.  :)

xwes

@ironic bence temiz kubuntu kur. Yoksa yine "bir daha kurmam" dersin bence.

kuleyni

Alıntı yapılan: xwes - 10 Aralık 2009 - 22:31:57

bence de

ironic

Alıntı yapılan: xwes - 10 Aralık 2009 - 22:31:57

Alıntı yapılan: kuleyni - 10 Aralık 2009 - 22:32:50
bence de

Henüz temiz Karmic yüklemesi yapmadım. Bayağı bir yükleme kaldırma yaptım ama sorun yok şimdilik.  KDE için hali hazırda iki dağıtım kullanıyorum . Ubuntu' ya kurmamdaki amaç sadece yenilikleri görmek ve test etmek. Çok uzun süreli kullanmayı düşünmüyorum.