Ubuntu 9.10 a simge seti yükleme

Başlatan shadowfax, 06 Aralık 2009 - 17:10:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shadowfax

İlgilenenlere şimdiden teşekkürler. Gnome-look tan indirdiğim temaları istediğim gibi kullanamıyorum. Simge seti kurulu değil diye uyarı veriyo. İnidirdiğim simgeler nasıl yükleyebilirim?

UbuLubu

Once masaustunuze sag tiklayip arkaplani degistir bolumune gidin.Sonra Tema sekmesine gecip,indirmis oldugunuz temayi icine surukleyip birakin.Temayi acmayin tar.gz olarak icine surukleyin.

Not:Isvecte yasadigim icin Turkce harfleri kullanamiyorum ve dili Isvecce kullandigim icin size sekme adlarini yanlis yazmis olabilirim dikkatli olun :)

Sherlock Holmes

Alıntı yapılan: shadowfax - 06 Aralık 2009 - 17:10:19
.... indirdiğim temaları istediğim gibi kullanamıyorum. ....

Isteğiniz şu şekilde'mi.?
Her uygulama için kendim simge belirlemek istiyorum. Çöp, Firefox, Bluetooth, Klasöreler........
Yada
Boyutu sizin için yeterli değil'de bunu'mu değiştirmek istiyorsunuz.?

Alıntı yapılan: shadowfax - 06 Aralık 2009 - 17:10:19
...Simge seti kurulu değil diye uyarı veriyor...

Şu ana kadar sadece Dock'ların simgesel hata uyarıları ile karşılaştım,
fakat Sistem simge seti hiç bu şekilde hata uyarısı vermedi şu ana kadar hatta böyle Rivayeti ilk sizden duyuyorum.

Belkide Simgelerin yüklenmesinde farklı bir yol izlemelisiniz.  ;)
Alıntı yapılan: UbuLubu - 06 Aralık 2009 - 17:44:48
Önce masaüstünüze sağ tıklayıp Masaüstü Arkaplanı Değistir bölümüne gidiniz.
Görünüm Tercihleri penceresindeki Tema sekmesine geçip,
indirmiş olduğunuz temayı tutup, GT'nin içine sürükleyip bırakınız.
Temayı acmayınız tar.gz olarak içine sürükleyiniz.

Yada
Görünüm Tercihlerin'deki Kur butonunu tıklayıp,
indirdiğiniz Simge Seti arşivini seçiniz.

Yada
Başlangıç Klasörü(Ev dizini) açıp ctrl+h kombinasyonunu tuşlayıp .icons dizininize gidiniz,
indirmiş olduğunuz Simge Setini arşivinden çıkartıp, .icons dizininize taşıyınız.
Görünüm Tercihlerinde, Tema sekmesinin altında bulunan Özelleştir butonunu kullanarak indirdiğiniz Seti seçiniz.

Yada
sudo apt-get install gnome-art gnome-extra-icons
Sonrasında Uçbirimden gnome-art diye başlatınız.
http://art.gnome.org/ sitesinde bulunan(kısıtlı'da olsa) Simgeleri, Temaları..vs. önizlemenizi sağlayıp otomatik yükleme imkanı sağlayacaktır.

Lütfen size uygun olan yöntemi kullanarak yüklemeyi yapınız.
Alternatif ve izlenecek yolun boluğuna aldanıp, 'hata yapacağım' kuşkusuna kapılmayınız.  ;)

UbuLubu

Eger sorununuz cozulmusse lutfen basligi [Cozuldu] eki eklerseniz yoneticilerimizin konuyu kilitlemesi daha kolay olur.