Son günlerde Metin2 oynayan var mı? Wine doors?

Başlatan bilisimfevzi, 25 Kasım 2009 - 20:17:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agritux

Dediğimi yap. Upload edilen site saçma sapan bir site...

badhero

İndirdiğin sitede nasıl yapılacağını anlatan bir yazı var. @agritux da yazmış yukarıda.

berklazy

saçma sapan bi site farkındayım bunun :) ama elimizde hazırda bir xp bulunmuyor ve çizik olsa dahi bir xp işletim sistemimimz de yok.. bunu başka yollarla halledeceğim arkadaşlar teşekkür ederim... inşallah bu akdar emeğe değer de sizin uğraşlarınız da boşa gitmez.. olumlu birşey olursa yazıcam buraya..

uploader her kimse daha saçma bir site bulamamış sanırım teşekkür ediyoruz kendisine ayrıca..

agritux

berklazy

agritux

Dur ben bulcam sana.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 05 Şubat 2010 - 04:48:45

Dikkatsizliğin yüzünden uğraşıyormuşuz. Dediğim gibi birleşik dosya adında bir dosya var. Verilen linkte kodu girip indir dedikten sonraki ekranda ortaya çıkıyor. Windows ve linux/unix için ayrı linkler var. Birleşik dosyayı indir. Onu indirdiklerinin yanına koy. Tüm indirdiklerin yan yanayken birleşik dosyayı çift tıkla.

yusuftrb

Merhaba arkadaşlar,
Badongo da sorun yok dosyaları tekrar indirdim, çalıştırdım ve iki part halinde rapidshare yükledim , sanırım buradan daha kolay indirebilirsiniz.

Part 1

Part 2
Ben , Kendim ve Ubuntum :o

:.İnsan, susturuluncaya kadar konuşmaktan ziyade adam gibi bir şey konuşuncaya kadar susmasını bilmelidir.:

berklazy

abi bende  cıkarma ıslemı tammdır  fakat  torrente hala  hata alıyorum  buna  cozum bulmamız lazım :S

Göktürk

Alıntı yapılan: berklazy - 05 Şubat 2010 - 13:38:25
abi bende  cıkarma ıslemı tammdır  fakat  torrente hala  hata alıyorum  buna  cozum bulmamız lazım :S

aynen kardeş vallahi bendede aynı sorun var siz nasıl çalıştırıyorsunuz anlamadım gitti aynı programı bende kullanıyorum yoksa benmi mi beceremiyorum anlamadım gitti ??
anakart:asus intel p8h61-mlx rev 3.0
işlemci:intel pentium g620 2.60 ghz x2
ram:kingston 4gb ddr3 1333 mhz 2 adet
ekran kartı:asus ati radeon hd 6670 1 gb ddr3 Hdd: Western Dijital 750 gb 64 cache 1 adet Sata2 Western Dijital 250 gb Sata2 Seagate 500 gb sata3 16 cache  Mac os x Lion 10.7.4 tr X64 Apple Fan Hackintosh xd :)

berklazy

pardus 2008.2 de 960x600 16bit de oyunu çalıştırdım :) fakat tekrar girmeye çalıştığımda aynı hata :S off çözüm bulmamız lazım buna..

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 05 Şubat 2010 - 16:36:40

dx9c yüklendi
uyumluluk Win Xp
oyun son update de
çözünürlük 960 x 600 16bit windows mode

torrent hala hata veriyor..
kitaplıktan dosya eklememiz mi gerekiyor yoksa wine öntanımlı ayarlarıyla mı kalıcak?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 05 Şubat 2010 - 16:46:30

arkadaşlar soruu çözdüm torrent siz oyuna giriş yapıyorsunuz :) kısaca çözümü anlatayım size..

metin2client.bin dosyasının uzantısını exe yapıyoruz (metin2client.exe) sonra sağ tuş wine ile aç :) bu kadar...

günlerdir uğraştığımız şeyin çözümü bu arkadaşlar..

Göktürk

ekran kartı:asus ati radeon hd 6670 1 gb ddr3 Hdd: Western Dijital 750 gb 64 cache 1 adet Sata2 Western Dijital 250 gb Sata2 Seagate 500 gb sata3 16 cache  Mac os x Lion 10.7.4 tr X64 Apple Fan Hackintosh xd :)

Göktürk

kardeş çok sağol çalıştı teşekkür ederim yalnız 8 server var birde directx yükleyeyim görüntü biraz tuhaf :)
bunda 8 tane server normalde 30 dan fazla server olması lazım bir de sunucuya baglanıyor dıyor oyle kalıyor yazılar goruntu berbat :(

berklazy

Directx9 yukle  bızde herhan gıbı sorun yok yazı dısında

Göktürk

yazılarda bendede sorun var baglanamıyorum sunucuya yeni karekter aldım gene aynı directx yüklü

badhero

Alıntı yapılan: Göktürk - 05 Şubat 2010 - 19:09:17
yazılarda bendede sorun var baglanamıyorum sunucuya yeni karekter aldım gene aynı directx yüklü
DirectX derlemesini yeniden yapmanızı öneririm. Biraz uzun olduğu için ufak ayrıntıları kaçırmış olabilirsiniz. Benim de başıma gelmişti, daha fazla odaklanarak tekrar yapın. Dediğim gibi uzun bir işlem olduğu için ufak ayrıntılar gözden kaçabiliyor.

agritux

sudo apt-get install msttcorefonts

Yazılar için bu kodu deneyip oyunu tekrar açar mısınız?

Göktürk

Alıntı yapılan: bethiro - 05 Şubat 2010 - 19:13:49
Alıntı yapılan: Göktürk - 05 Şubat 2010 - 19:09:17
DirectX derlemesini yeniden yapmanızı öneririm. Biraz uzun olduğu için ufak ayrıntıları kaçırmış olabilirsiniz. Benim de başıma gelmişti, daha fazla odaklanarak tekrar yapın. Dediğim gibi uzun bir işlem olduğu için ufak ayrıntılar gözden kaçabiliyor.

dostum haklısın denicem her neyse sağolun ama 8 server var nedense siz de kaç sunucu var daha fazla olmalı

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 05 Şubat 2010 - 19:35:00

Alıntı yapılan: agritux - 05 Şubat 2010 - 19:14:59
sudo apt-get install msttcorefonts

Yazılar için bu kodu deneyip oyunu tekrar açar mısınız?

denicem teşekkürler.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 05 Şubat 2010 - 19:40:41

metin2us yani abd olanı yükledim
http://metin2.z8games.com/ sitesi
http://metin2.z8games.com/download.aspx   indir
http://metin2.z8games.com/loging/register_Metin2.aspx  üyelik burdan
tr metin2 torrent geldiği için sorunlu gold olarak çalışmamakta diğerlerinde sorun yok metin2 us yükledim şıkır şıkır mükemmel çalışıyor ingilizce yalnız hem metin2 tr hem diğerlerinde olsun oyunun solundaki item alma online yerinde açılıyor bazen bazen kapanıyor item yeri bozuk geri kalan her şey normal seslerde sanki biraz lag var gibi ama galiba sistem kastığından oldu işlemci % 50 60 40 ayarında gidiyor 70 geçmediği sürece bence normal metin tr olanı biraz daha uğraşıcam yapamazsam metin2us a devam :D

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 05 Şubat 2010 - 19:53:45

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 05 Şubat 2010 - 20:59:13

birde son soru çok yazdım sorry sizdede metin2 oynarken tr yada yabancı ister windows ister linuxda serverda lag gecikme oluyormu 1 2 sn kısa saliselerde ses de donma yürürken lag olmaya başlıyor ara ara bazen hiç olmuyor varmı sizdede arkadaşlar iyi günler teşekkürler :)

berklazy

serverlar bende tam görünüyor bir sorun olmaması lazım.

arkadaşın verdiği komutla yazı sorununu da düzelttim çok teşekkür ederim.. :)

Göktürk

çin metin2 si buldum 10 dk 32 lw oldum şu an 37 lwlım oyun tr den çok iyi premium hesap gibi oynuyosunuz bir çok özellik var ama tr gibi kalabalık arada oyunda düşmeler olabiliyor çok güzel :D

heartsmagic

Başlığın açılmasına neden olan sorun çözüldü mü şu anda?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Göktürk

heartsmagic metin2 tr sürümünü arkadaşlar çözmüş bir nebze ama genede gold çalışmıyor gelçi ben beceremedim tr sürümünü ama diğer sürümler çalışıyor sorun şu an yok çözüldü diyebiliriz .  ;)

heartsmagic

Peki o zaman, başlığı açan kullanıcı da geri bildirim yaparsa etiketleme yaparız.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

berklazy

arkadaşlar metin2 turk serverinda serverları tam görebilek için xp veya vista gibi bir bilgisayarda tam olarak güncellenmiş dosya ile denesinler.. biz böyle yapıtğımızda düzelmişti.. :)

ayriyetten verdiğiniz komut dosyası sadece metin2 us serverlarında yazıyı düzeltiyor ama metin2 tr serverinda işe yaramadı..

RaP_TiYe

ne dosyası ne uploadı.
metin2client.bin dosyaının uzantısını exe olarak değiştirin ve sağ tıklayara wine ile aç değin açılsın başka bişey yok :)