Son günlerde Metin2 oynayan var mı? Wine doors?

Başlatan bilisimfevzi, 25 Kasım 2009 - 20:17:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilisimfevzi

Merhaba arkadaşlar. Önceden masaüstünde Metin 2 yi çalıştırabilmiştim(Pardus). Ancak bu günlerde netbooka (Mint) kurduğumda Metin2 TORRENT denilen bir şey gelmiş ve orada takılıyor. Sizde de öyle oluyor mu?
Not:Metin 2 sürümü 26 05 2009 tarihli sürümdür.

Bu arada Wine doors açılmıyor. sistem monitöründe zombi olarak gösteriyor. Sizce sebebi nedir?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 25 Kasım 2009 - 00:00:00

Metin2 forumlarında benim sorunumu yaşayan birilerini buldum.
http://board.metin2.org/index.php?page=Thread&postID=1641728&highlight=wine#post1641728

yunus_

Aynı sorun bende de var. Çözüm yolu bulamadım. Pardus. Ubuntu ve Sabily kurdum. Üç sistemde de aynı sorun var. torrente gelince hata veriyor.
Silemiyorsan karalayacaksın !

Göktürk

beyler sizin sizin farklı işletim sistemi  veya farklı bir  dağıtım denemeniz  sorunu çözmiyecektir; sorun wine de ben bayadır uğraşıyorum oyuna baya bir önce güncelleme geldi ve torrent yerinde takılmalar herkeste var wine resmi sitesinde gold çalıştırmışlar ama o ekran görüntüleri eski şu an güncel olarak yok yani çalıştıran varmı bilemem çoğu kişi ve bende aynı sorun var torrent yerinde sorun oluşuyor ve bunu wine e göre uyumlu olması lazım şu an için yapabilceğimiz bir şey yok çalışmıyor elveda metin2 :) playonlinux dada durum aynı
anakart:asus intel p8h61-mlx rev 3.0
işlemci:intel pentium g620 2.60 ghz x2
ram:kingston 4gb ddr3 1333 mhz 2 adet
ekran kartı:asus ati radeon hd 6670 1 gb ddr3 Hdd: Western Dijital 750 gb 64 cache 1 adet Sata2 Western Dijital 250 gb Sata2 Seagate 500 gb sata3 16 cache  Mac os x Lion 10.7.4 tr X64 Apple Fan Hackintosh xd :)

yunus_

Silemiyorsan karalayacaksın !

Göktürk

evet yapacak bir şey yok wine ne zaman düzelir ise o zaman oynayabiliriz
ekran kartı:asus ati radeon hd 6670 1 gb ddr3 Hdd: Western Dijital 750 gb 64 cache 1 adet Sata2 Western Dijital 250 gb Sata2 Seagate 500 gb sata3 16 cache  Mac os x Lion 10.7.4 tr X64 Apple Fan Hackintosh xd :)

werewolf39

Ne Mutlu Atatürk'e Laik Olabilene !

Göktürk

evet en iyisi cedegada ben satın alamadım sitesinden acaba kaç para girdim siteye menülerde 2 3 çeşit miktarda dolar diyor hangisi işaretlicem birde debian ubuntu vs desteği var ama pardus pisi varmı?

yusuftrb

[IMG]http://img204.imageshack.us/img204/6986/ekran3.png[/img]

[IMG]http://img204.imageshack.us/img204/4594/ekran6.png[/img]

[IMG]http://img685.imageshack.us/img685/2441/ekrangrnts4c.png[/img]

Merhaba arkadaşlar, geçen günlerde bende metin2 kurmuştum dediğiniz gibi torrent kısmından indirmede takılıyor, win kurulu sisteme oyunu kurup tekrar wine ye aktarıp sorunu bu şekilde çözmüştüm, oyun şu an kurulu ve çalışıyor, eğer güncelleme pakedi hangisidir biliyorsanız gerekli dosyaları upload yapabilirim.(şu an şirkette işlerim biraz yoğun eğer gerekli dosya istenirse gün içerisinde yapabilirim)
Ben , Kendim ve Ubuntum :o

:.İnsan, susturuluncaya kadar konuşmaktan ziyade adam gibi bir şey konuşuncaya kadar susmasını bilmelidir.:

bilisimfevzi

Sorun sadece Metin2_turkey sürümünde galiba. Metin2 US sürümünde sorun yok. Ancak arkadaşlar Turkey sürümünde olduğu için gene bir manası kalmıyor :D :D
Bu arada torrent sorunu windows da da karşılaşılan bir sorun. Bir arkadaşım da yaşadı. Onun için kabahati Wine geliştiricilerine bilmeyin. Eğer arkadaşlarınızda oynayan varsa kurulu klasörünü alın. İnternette bu torrent olayından oyuna giremeyenler Metin2 geliştiricilerine etmedikleri küfrü bırakmıyolar. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yusuftrb

Metin2 28.01.2010 tarihli güncel tam versiyonu,wine ile çalışıyor test edilmiştir. Ubuntu. 9.10 (karmic)
http://www.badongo.com/tr/file/20086003

Ben , Kendim ve Ubuntum :o

:.İnsan, susturuluncaya kadar konuşmaktan ziyade adam gibi bir şey konuşuncaya kadar susmasını bilmelidir.:

Göktürk

sağol kardeş teşekkürler verdiğin link için ben araştırmadım ve dikkat etmedim şahsen biraz bilgi edineyim.

berklazy

badongo dan başka bir yere upload edebilir misiniz acaba?

ayrıca bunu çalıştırabilen var mı indirip denediniz mi? günlerdir bununla uğraşıyorum yardımcı olun lütfen..

badhero

Alıntı yapılan: berklazy - 05 Şubat 2010 - 01:49:37
ayrıca bunu çalıştırabilen var mı indirip denediniz mi? günlerdir bununla uğraşıyorum yardımcı olun lütfen..

Alıntı yapılan: yusuftrb - 29 Ocak 2010 - 10:25:06
wine ile çalışıyor test edilmiştir. Ubuntu. 9.10 (karmic)

Dosyayı indirmekte bir sıkıntı mı yaşıyorsunuz yoksa "badongo.com"u boykut mu ediyorsunuz?

berklazy

indirme konusunda sıkıntı yaşıyorum.. bu sorunu bir tek ben değil bir çok insan yaşıyor. 2 part halinde indiriliyor sanırım nasıl birleştireceğiş bu dosyaları?

badhero

İki part halinde inen dosyaların uzantısı nedir?

berklazy

tar.gz.aa ve tar.gz ab uzantılar bu şekilde görünüyor şuan download devam etmekte

badhero

İndirilme tamamlanınca uygulamalı olarak daha iyi yardımcı olabilirim. Ama birden çok partlı dosyaların arşivden çıkarılmasında sorun oluşacağını sanmıyorum.

berklazy

download bittiğinde olumlu veya olumsuz bir yorum yazacağım ilginiz için teşekkürler..

inş. bu dosyayla sorun çözülür yoksa sırf bu yüzden xp ye döneceğim bu güzelim sistemi bırakıp.. :S

agritux

Site zaten gerekli açıklamayı yapmış:

Manuel Metod (Herhangi Bir Yazılım Kurulumu Gerektirmez)
Adım 1 - Bir dosyanın her bir bölümünü bilgisayarınızda bir klasöre indirin. Onları nereye koyduğunuzu unutmayın'
Adım 2 - Birleşik dosya indir.
(Dosyanın tüm parçaları için aşağısında bir link bulacaksınız)
Adım 3 - Dosyayı indirdiğiniz klasöre gidin ve gerekli tüm dosyalara sahip olduğunuzdan emin olun!
Adım 4 - İşlemi başlatmak için birleşik dosyaya çift tıklayın. Küçük bir komut uyarı penceresinin açıldığını göreceksiniz.
Adım 5 - Artık gerekli olmayan bölümleri silmek istiyor musunuz diye sorulacak. Bunun için 'EVET'e tıklayın

berklazy

metin2_turkey.tar.gz.aa ve metin2_turkey.tar.gz.ab sanırım aa ve ab birbirlerini görmuyorlar.. yeni bir pardus kulanıcısıyım bu birlekştirme işlemini bir komutla yapabilir miyiz acaba?

badhero

aa ve ab'yi aynı klasöre koyup aa'daki dosyaları bir yere çıkartmak istediğinizde hata mı veriyor? Veriyorsa nasl bir hata?

berklazy

çıkartma ark başarısız oldu hatası veriyor.

badhero

agritux

Birleşik dosyadan kasıt ne tam anlayamadım ama sanırım onu indirmeniz gerekiyor.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 05 Şubat 2010 - 04:12:14

Windows Xp kurulu ise indirdiğin dosyaları xp de bulabileceğin bir dizine at.
http://download.cnet.com/Badongo-Buddy/3000-2648_4-10544768.html?part=dl-BadongoBu&subj=uo&tag=button
bu programı indir. Çalıştır. Hiç uğraşmadan tek dosya haline getir.
Getirdiğin dosyayı linuxde açarsın.

berklazy

şuan dosyayı açamıyorum :) aç > buraya aç metin2_turkey dediğimde arşiv hatası alıyorum offf