bizi microsofttan kurtarın

Başlatan kaser, 16 Kasım 2009 - 16:19:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

raspacı

Amsn ile görüntülü ve sesli (msn protokoluyle) görüşme konusunda bir nasıl belgesi hazırlayan arkadaşa şükran ve minnetlerimi sunacağım. Ben daha beceremedim. Sitesinde de msn üzerinden olmadığı söyleniyor. Bir çok kişiye de bu yüzden ubuntu kuramıyorum. Bir çok kişi de bu sorundan muzdarip; yani ayın olayı olur bu.
nereye gidersen git kendini de götürürsün.

kalender

yeni konu açacaktım fakat internet kafede ubuntu konusunda paylaşmak daha uygun düşer herhalde dedim:)

"Windows Vista çıktı; XP'ler Vista'ya dönüştürüldü. Windows 7 çıktı; bu sefer de Windows Vista'lar 7'ye dönüştürüldü.

Yahut Windows, rakiplerine benzetilmeye çalışıldı. Fakat şimdiye kadar kimse tersini yapmaya çalışmadı; en azından tema paketleriyle. PhrankDaChicken platformundaki hevesli ve meraklı bir Linux kullanıcısı yapılmayanı yaptı ve Ubuntu masaüstüne tamamıyla Windows XP'nin Luna temasını giydiren bir dönüşüm paketi hazırladı.

Belki birçok Ubuntu kullanıcısı "Buna ne gerek vardı?" sorusunu aklından geçiriyor olabilir; ama sadece "Neden olmasın?" diye düşünüyorsanız dahi tema paketi denenmeyi hak ediyor. Tema paketi en ince ayrıntısına kadar Windows XP masaüstünü canlandırmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor."

xp görünümlü ubuntu

indirme sayfası

videoyu izlemenizi tavsiye ederim
Dal Rüzgara Küskün Değildir Ama Kırılmıştır Bir Kere!