nlite tarzı program varmı?

Başlatan Ozmo, 09 Kasım 2009 - 21:41:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ozmo

ubuntu isolarını düzenlemek için nlite tarzı programlar varmı?

foma

iso düzenlemekle tam olarak ne kastediyorsun? nlite??
Nükleer ile yaşamaya hazır mısın? Çözümsüz atıklara, kazalara, senden gizlenecek olan radyoaktif sızıntılara hazır mısın?
http://nukleer.greenpeace.org/?page=petition

Ozmo

hani windoze de nlite ile istediğimiz programları ekleyip çıkarıp ince ayar filan çekiyorduk nlite ile driverleri enjekte ederek kurulum sırasında driverlerde kurulu olarak geliyordu
benim amacım bana özel bir ubuntu iso yapıp onu kulanmak istiyorum yani sectigim programları kurulum sırasında kuracak istemediğim programları kurmayacak yani kendime özel cd yapacam :D

heartsmagic

Alıntı yapılan: Ozmo - 09 Kasım 2009 - 21:55:11
hani windoze de nlite ile istediğimiz programları ekleyip çıkarıp ince ayar filan çekiyorduk nlite ile driverleri enjekte ederek kurulum sırasında driverlerde kurulu olarak geliyordu
benim amacım bana özel bir ubuntu iso yapıp onu kulanmak istiyorum yani sectigim programları kurulum sırasında kuracak istemediğim programları kurmayacak yani kendime özel cd yapacam :D

Remastersys diye aratırsan forumda, istediğin uygulamayı bulabilirsin.
Yok benim istediğim indirdiğimiz ISO'yu düzenlemek diyorsan o ne kadar mümkündür, mümkün olsa bile ne kadar tecrübe ister bakınmak gerekir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Ozmo

6ng4n

ubuntunun karmic sürümünde böyle bir ugulama geliyor ubuntu customization manager diye ekle-kaldır yada yazılım merkezinde bulabilirsin