[Çözüldü] Synaptic programları yavaş indiriyor

Başlatan Kioskx, 30 Ekim 2009 - 02:47:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kioskx

Synaptic paket yöneticisi yazılımları çok düşük bir hızda indiriyor.Küçücük bir yazılım için dahi en az 20 dakika bekliyorum.Neden?

Bağlantımda kesinlikle bir sorun yok.Farklı dosyalar çekerken bağlantı hızımı sonuna kadar kullanabiliyorum.

Ayrıca daha önceki kurduğum Ubuntu'da böyle bir sorun yoktu * her şey gayet harikaydı.

Ben işin içinden çıkamadım.Birde size sorayım dedim.

Tüm öneriler ve yardımlar için şimdiden çok teşekkürler.

gio

Türkiye yansılarından kaynaklanabilir.

Sistem > Yönetim > Yazılım Kaynakları'ndan "indirme adresi"ni değiştirebilirsiniz. "En İyi Sunucuyu Seç" derseniz bütün sunucuları tarayıp size en uygununu söylüyor.

Kioskx

Alıntı yapılan: gio - 30 Ekim 2009 - 02:54:47
Türkiye yansılarından kaynaklanabilir.

Sistem > Yönetim > Yazılım Kaynakları'ndan "indirme adresi"ni değiştirebilirsiniz. "En İyi Sunucuyu Seç" derseniz bütün sunucuları tarayıp size en uygununu söylüyor.

Gio çok teşekkür ederim işime yaradı  ;)
Böylece bunuda öğrenmiş oldum vay be Ubuntu sürprizlerle dolu.   :)

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 30 Ekim 2009 - 03:08:45

Alıntı yapılan: BayboraKaan - 30 Ekim 2009 - 02:56:45
Bugün bu sorunu herkes yaşıyor bir tek sen değil. Herkes 9.10 yükseltiyor sonuç serverlar aşırı dozdan yavaşladı :D

BayboraKaan sanada teşekkür ederim.Bu arada 9.10 kararlı sürüm değilmi? Yani gönül rahatlığı ile indirebilirim değilmi?

Beta sürümlere karşı alerjim varda  :D

Kioskx

Alıntı yapılan: BayboraKaan - 30 Ekim 2009 - 03:18:40
Evet kararlı sürüm gönül rahatlığı ile indirip yükleyebilirsin. Ben akşam saat 20:00'den beri kullanıyorum :D

öyleyse yaşasın torrent ve transmission :)