Ubuntu 9.10 (Karmic Koala ) kararlı sürüm yayımlandı !

Başlatan ironic, 29 Ekim 2009 - 14:46:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maxxblade

Normal 15 kb inince Torrenti denedim :)
şimdi torrentten 85 kb'la iniyor :D

özgürubuntu

Hayırlı olsun, arkadaşlar ne diyorsunuz RC'den yükseltme ile mi geçsem sıfır temiz kurulum mu yapsam?? Alfalardan beridir mesela bende Grub2 gelmedi, Empathy ve Ubuntu One çalışmıyor :) ne yapsam acaba

ironic

Alıntı yapılan: özgürubuntu - 29 Ekim 2009 - 18:01:43
Hayırlı olsun, arkadaşlar ne diyorsunuz RC'den yükseltme ile mi geçsem sıfır temiz kurulum mu yapsam?? Alfalardan beridir mesela bende Grub2 gelmedi, Empathy ve Ubuntu One çalışmıyor :) ne yapsam acaba

Mesela ben temiz kurulum yapacağım. Tavsiye ederim.  :) Sanki beni nazlayın da temiz kurulum yapayım havası sezdim.  :P

özgürubuntu

Alıntı yapılan: ironic - 29 Ekim 2009 - 18:04:22
Mesela ben temiz kurulum yapacağım. Tavsiye ederim.  :) Sanki beni nazlayın da temiz kurulum yapayım havası sezdim.  :P

hahaha evet aynen öyle senin şimdi temiz kurulum demen mesela anında beni gazladı :P Peki hangi yansıyı seçeyim? Hollanda mı?

canosayan

Chmod bizim işimiz.

iKo

Oh bee sonunda :) Valla ben 140kb/s ile indiriyorum... Hollanda yansısı olması lazım.

özgürubuntu

Alıntı yapılan: canosayan - 29 Ekim 2009 - 18:09:58
buda wiki sayfası http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php5?title=Ubuntu_9.10_Karmic_Koala

Can eline sağlık, Hollanda yansısını seçtim indiriyorum 170 ile 220 kb/s arasında bir hızla indiriyorum

Düzenleme : https://help.ubuntu.com/community/BurningIsoHowto#Ubuntu CD/DVD oluşturucu ile mi yazıyoruz yoksa Brasero mu kullanalım?

ayro

arkadaşlar torent güvenebilir miyim hiç kullanmadım deluge indiriyorum şimdi.

gece hız 500-600 kb/s olur o zaman çekerim...
----
ekstradan ubuntu baya bi yavaşlamış dünya çapından herkes saldırıyor galba.
Sistemi bilmeden istediğin gibi müdahile edemezsin!

ironic

ironic

Alıntı yapılan: ayro - 29 Ekim 2009 - 18:17:45
arkadaşlar torent güvenebilir miyim hiç kullanmadım deluge indiriyorum şimdi.

gece hız 500-600 kb/s olur o zaman çekerim...
----
ekstradan ubuntu baya bi yavaşlamış dünya çapından herkes saldırıyor galba.

Az önce baktım torrent üzerinde 9000 civarı kişi var. Çok rahat son hızlara çıkabiliyorum ben.

xwes

Iki gundur RC için guncelleme yok. Şimdi kontrol ettim halen guncelleme yok. Bir yanlişlik mi var acaba? RCden yukselten var mi?

canosayan

Chmod bizim işimiz.

g0kh4n

İlginç. Konu başlığını görür görmez verilen linke girdim, i386 desktop versiyonuna tıkladım maksimum hızda indirdi, şu anda kuruldu sayılır son aşamalarda :)

tab

gio

Hayırlı, uğurlu olsun yeni sürüm. Torrentten indirmeye başladım.
6 ay kahrımı çeken 9.04 sürümüne hakkımı helal edip, yedeklerimi alayım :)

Yusuff

Alıntı yapılan: ironic - 29 Ekim 2009 - 18:22:06

Az önce baktım torrent üzerinde 9000 civarı kişi var. Çok rahat son hızlara çıkabiliyorum ben.

Çok iyi çekiyorum torrentten. En güzeli bence.
Linux Registered User #493230  Ubuntu User #28068

ironic

Alıntı yapılan: xwes - 29 Ekim 2009 - 18:28:01
Iki gundur RC için guncelleme yok. Şimdi kontrol ettim halen guncelleme yok. Bir yanlişlik mi var acaba? RCden yukselten var mi?

Bende de aynı. Halen güncelleme gelmedi.

xwes

Alıntı yapılan: ironic - 29 Ekim 2009 - 18:40:43

Hani bizim RC "Aday" ya, kararli surum olarak "seçilmiş" olmasin? :)

ironic

Alıntı yapılan: xwes - 29 Ekim 2009 - 18:41:47
Alıntı yapılan: ironic - 29 Ekim 2009 - 18:40:43

Hani bizim RC "Aday" ya, kararli surum olarak "seçilmiş" olmasin? :)

sunucuda 64 bit  sürümler ayın 27' sine eklenmiş. Tahiminin doğru da olabilir.  :)

Kenzi

karmic üzerinden yazıyorum,sorunsuz ve temiz bir kurulum oldu,wireless,ses,bluetooth ve ekran kartı sorunsuz tanıdı.
kurulum çok hızlı oldu,kurulumdaki tanıtım menüleri şık olmuş,yapanların ve katkıda bulunanların ellerine sağlık.
hayırlı olsun hepimize :)

gio

Alıntı yapılan: Kenzi - 29 Ekim 2009 - 18:55:40
karmic üzerinden yazıyorum,sorunsuz ve temiz bir kurulum oldu,wireless,ses,bluetooth ve ekran kartı sorunsuz tanıdı.
kurulum çok hızlı oldu,kurulumdaki tanıtım menüleri şık olmuş,yapanların ve katkıda bulunanların ellerine sağlık.
hayırlı olsun hepimize :)

taze taze bir ekran görüntüsü alalım da gözümüz, gönlümüz açılsın  8)

iKo

Benim eksiklik olarak gördüğüm şey şu ki; BackTrack'in sitesinde bile USB için ayrı yükleme bağlantısı var, fakat Ubuntu'da bunu göremedim. Yani hala CD ile uğraşıyorum ! Linux Mint'in de USBMint diye ayrı bir kurulum zımbırtısı var. Bu Ubuntu için de olsa hiç fena olmaz. Yani siteden direk USB için indirip (.bat dosyasımıydı ?) hemen onu çalıştırıp USB ye kopyalasak daha rahat olur. Hem CD tasarrufu yapmış oluruz hem de CD'nin yavaşlığından kurtulmuş oluruz kısmen...