[Çözüldü] GDM YapıLandırması ?

Başlatan Deep_Life, 19 Ekim 2009 - 13:11:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Deep_Life

Az önce Wubi ile Ubuntu kurdum. Kurulum esnasında hiç bir sorun çıkmadı. Giriş ekranını da geçtikten sonra mavi bir ekran da ''Sunucu Yetkilendirme dizini (servis/ServAuthDir) olarak belirtildi fakat dizin yok. Lütfen iyelik ayarlarınızı veya  GDM yapılandırmanızı düzeltin ve GDM'yi yeniden başlatın.'' Şeklinde bir uyarı aldım. Ne yapmalıyım? :S

ihtiyar said

Ubuntu/Linux Dünyası'na ve foruma hoş geldiniz, yardım talep ederken buradaki kurallara uygun davranırsanız, daha güzel cevaplar alırsınız. Sorunuza cevap beklerken, http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=12294.0 adresini ziyaret ederseniz çok güzel olur. ;)

heartsmagic

Sorun nasıl çözüldü peki?
Bir sonraki girişte sorun çıkartmadı mı yoksa?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Deep_Life

Sorunu haLLettim Şu şekiLde. Sadece Sinir Krizi geçirerek Bi anLık Öfkeye kapıLıp Ubuntuyu siLerek :))

heartsmagic

Alıntı yapılan: Deep_Life - 19 Ekim 2009 - 16:42:49
Sorunu haLLettim Şu şekiLde. Sadece Sinir Krizi geçirerek Bi anLık Öfkeye kapıLıp Ubuntuyu siLerek :))

Bir de normal kurulum dene. Daha az sıkıntı verebilir sana.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Deep_Life

Elimde Boş Cd kaLmamış gidip aLsam deniyecem de üşeniyorum. Ayrıca neden oyLe bir hata verdi haLa anLamış deiLim..

ihtiyar said

Forum Kuralları'na yönlendirme sebebim, Türkçe'yi daha düzgün kullanmanız gerektiği içindi. Lütfen biraz daha dikkat.

Deep_Life

Alıntı yapılan: ihtiyar Said - 19 Ekim 2009 - 16:55:05
Forum Kuralları'na yönlendirme sebebim, Türkçe'yi daha düzgün kullanmanız gerektiği içindi. Lütfen biraz daha dikkat.

Onu Fark Ettim Zaten. Türkçeyi Düzgün kuLLanıyorum Sadece Baş HarfLeri ve ''L'' HarfLerini Büyük Yapmak dışında Bir sorunum yok.. Hata'dan Kastım ise Verdiğim Sorunu haLa Çözememiş oLmam idi .

ihtiyar said

Alıntı yapılan: Deep_Life - 19 Ekim 2009 - 16:58:16
Alıntı yapılan: ihtiyar Said - 19 Ekim 2009 - 16:55:05

Onu Fark Ettim Zaten. Türkçeyi Düzgün kuLLanıyorum Sadece Baş HarfLeri ve ''L'' HarfLerini Büyük Yapmak dışında Bir sorunum yok.. Hata'dan Kastım ise Verdiğim Sorunu haLa Çözememiş oLmam idi .

Sorunla ilgili hatayı anladım, siz de konuşmanızdaki hatayı anlamışsınız, bence düzeltin ki arkadaşlardan uyarı almayın. Her yerin belli bir kuralı olduğu gibi burada da belli kurallar var. ;)

kancass

Alıntı yapılan: Deep_Life - 19 Ekim 2009 - 16:47:49
Elimde Boş Cd kaLmamış gidip aLsam deniyecem de üşeniyorum.

Cd kullanmadanda kurulum yapabilirsiniz.! Usb desteği ile başlatabiliyorsanız  bilgisayarınızı parmak bellek yardımıyla kurulum yapabilirsiniz.

Deep_Life

Maalesef USB'mi bozdum :)