[Çözüldü] Firefox-3rc01 ..

Başlatan lseker, 21 Mayıs 2008 - 01:01:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lseker

ArkadaşlarFirefox-3 beta 5 ile problem yaşayınca ( bazı sayfalarda sanırım css ddosyalarını okumasından kaynaklı acayip görüntüler veriyordu.) kaldırıp firefox-2 yi kurdum. Şimdi stabil sürümü yayınlanınca onu denemek için indirdim. .tar.gz uzatılı dosyayı açıp,
konsoldan ilgili dizine girerek "./firefox " komutu ile çalıştırabiliyoruz. ( Teşekkürler Heartsmagic.. :D ). Ancak ben kurmak istiyorum yani 2'yi kaldırıp yerine kurmak. Uygulamalar /internet altında görünsün. .deb pakedini mi beklemeliyiz, yoksa alternatif varmı ?
Dünya Güneş'in yardımı ile yaratıldı...Olduğu gibi kalmalı.
Toprak yaratıldığında üzerinde sınır çizgileri yoktu, onu bölmek insanlara düşmez.

heartsmagic

Kurma alternatifi yok, kuramazsın. Sadece benim diğer başlıkta söylediğim gibi kendine bir simge hazırlar bunu Firefox3'e göre düzenlersin. Hatta ve hatta var olan Firefox simgesini bile bu şekilde ayarlayabilirsin. Menüye de istiyorsan aynı şekilde bir ekleme yapabilirsin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

lseker

Kısayol oluşturup icon resmini değiştirerek kullanıyorum zaten, daha önce söylediğiniz gibi yaparak. sadece kurulum yapıp yapamayacağımız hakkında bilgi almak için sormuştum.
Öyle ise .deb olarak paketlenmesini bekleyeceğiz.. Teşekkürler.
Dünya Güneş'in yardımı ile yaratıldı...Olduğu gibi kalmalı.
Toprak yaratıldığında üzerinde sınır çizgileri yoktu, onu bölmek insanlara düşmez.