[Çözüldü] Network-manager panelden silinmiş internete bağlanamyorum

Başlatan kerim_elk, 20 Mayıs 2008 - 22:42:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kerim_elk

Arkadaşlar Paneldeki Network Maneger yok olmuş geri de getiremedim kablolu ya da kablosuz ağlara bağlanamıyorum yardımlarınızı rica ediyorum bunu panale nasıl eklerim?

lseker

Panele sağ tıklayıp ekle dedikten sonra " Ağ izleci " diyerek ekleyemiyormusun ?
Dünya Güneş'in yardımı ile yaratıldı...Olduğu gibi kalmalı.
Toprak yaratıldığında üzerinde sınır çizgileri yoktu, onu bölmek insanlara düşmez.

kerim_elk

Alıntı yapılan: lseker - 20 Mayıs 2008 - 22:46:23
Panele sağ tıklayıp ekle dedikten sonra " Ağ izleci " diyerek ekleyemiyormusun ?

Ağ izleyici ekleyebiliyorum ama sadece izliyor bağlantıları görüp yönetemiyorum

servet ümmetoğlu

sistem/yönetim sekmesinden ağ'a tıklarsan ağ yöneticisi açılıyor. Ayrıca aynı ağ simgesini sürükle panele bırak o zaman kısayol olur.
"Şeytanımı öldürdüm bebeğimi büyütücem
   Yandığım dünyayıda kalbimde küçültücem
     Denizleri taşırdım bulutları delicem
       Şişedeki küllerimi topraklara serpicem" (Düş Sokağı Sakinleri)

lseker

Evet..  sistem/yönetim / ağ  sağ tıklayarak panele ekleyebilirsin.
Toprak yaratıldığında üzerinde sınır çizgileri yoktu, onu bölmek insanlara düşmez.

kerim_elk

Alıntı yapılan: lseker - 20 Mayıs 2008 - 23:12:59
Evet..  sistem/yönetim / ağ  sağ tıklayarak panele ekleyebilirsin.

Teşekkürler ben de burasını bulup buradan bağlnaıyorum ama isterseniz kendiniz ekleyip benim bahsettiğim yer ile ilgili deneme yapın aynı olmadığını siz de fark edeceksiniz...

lseker

Sypro

Oturumlara nm-applet (komut) adında yeni bir ekleme ile sorun çözülebilir sanıyorum ki.

"Milliyetin çok belirgin vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan, Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz."

kerim_elk

Alıntı yapılan: Sypro - 21 Mayıs 2008 - 01:27:04
Oturumlara nm-applet (komut) adında yeni bir ekleme ile sorun çözülebilir sanıyorum ki.

Tamam arkadaşlar hepinize teşekkür ederim sorun sayenizde halloldu saolun....

eromess

Arkadaşalar dünden itibaren bende de aynı sorun var. Sanırım gnome-do güncellemesinden sonra oldu. Termialden baktığımda kurulu değil dedi. Tekrar kurdum fakat başlangıçta çalışmıyor,gerçi sonra da çalışmıyor. oturuma komut eklediysemde hala göremiyorum bağlanabileceğim kablosuz bağlantı ekranını. Sadece ayarları görebiliyorum.

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

eromess

Alıntı yapılan: heartsmagic - 14 Şubat 2009 - 02:15:22
nm-applet ne diyor?

Üzgünüm(nm-applet yok diyordu galiba ama kurdum tekrar ama sanırım dosya bulunumadı gibi bişeydi hatırlamıyorum tam olarak.Yani kaldırıp kurmak da bir işe yaramadı), o arada cevap beklerken Wicd kurmaya çalıştım ve bu sefer internet olayım da bitti. Ben de Mint den vazgeçtim(dock ile ilgili bir-kaç sorunum daha olmuştu) ubuntu ya döndüm.

heartsmagic

Bu durumda zaten daha önceden etiketlenip açık bırakılmış olan bu başlığı kapatalım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.