FedoraTR - Yeni Bir Başlangıç

Başlatan keylog, 09 Ekim 2009 - 20:18:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keylog

Özellikle burada bu sitenin adını yazmak benim için büyük bir onur. Bize böyle bir köşe ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Buradan da bizimle çalışmak bize destek olmak isteyen arkadaşların çıkacağına eminim. :)

FedoraTR ekibi olarak uzun soluklu bir hikayeye başlıyoruz. İnternette Fedora için türkçe kaynak aradığımızda, karşımıza hemen hemen hiçbir sonuç çıkmamasından üzülerek, açık kaynak camiasına bizim de bir yardımımız olsun diyerek başladık bu hikayeye. Belki de Türkiye'de hergün giderek artan linux kullanıcısının, Fedora'yı tanımamasının, Fedora kullanmıyor olmasının sebebi bu kaynaksızlık. Amacımız bu sorunu ortadan kaldırmak, Fedora'yı Türk kullanıcısına tanıtmak.

Bu konuda bize yardım edebilecek arkadaşların, yardımlarınada ihtiyacımız var. Bize yardım etmek isteyen arkadaşlar iletişim bölümünden bizimle temasa geçebilir.

Hepinize özgür günler diliyoruz.

FedoraTR Ekibi

www.fedoratr.org

simislov

Alıntı yapılan: keylog - 09 Ekim 2009 - 20:18:45
FedoraTR ekibi olarak uzun soluklu bir hikayeye başlıyoruz. İnternette Fedora için türkçe kaynak aradığımızda, karşımıza hemen hemen hiçbir sonuç çıkmamasından üzülerek, açık kaynak camiasına bizim de bir yardımımız olsun diyerek başladık bu hikayeye.

keylog,

Güzel bir düşünceden yola çıkılmış. :)

Linux dağıtımlarıyla ilgili Türkçe kaynak bulma sıkıntısı önemli bir sorun gerçekten.

Sizin şahsınızda FedoraTR Ekibine başarılar dilerim. Saygılar.
Karanlığa küfretmektense bir mum da sen yak.
Güvenlik için: Doctus.org

ihtiyar said

Burada bu konuyu okuyor olmak da bizim için bir onur. Linux'un gelişmesi, Linux'lu alternatiflerin artması, Linux ile ilgili Türkçe kaynakların artması, .. bizi mutlu ediyor. Ekibinize başarılar diliyoruz, bir ihtiyacınız olması halinde destekçiniz olacağımızı da buradan bildirelim -tabi elimizden geldiğince. ;)

Çalışmalarınızda kolaylık, devam ve ilerleme temenni ediyorum.

U/mutlu ve özgür günler...

Yiğit Ateş

Hayırlı olsun inşallah başarılı olursunuz.

coni

Çok güzel bir haber umarım başarılı olursunuz

keylog

Hepiniz çok sağolun arkadaşlar...

heartsmagic

Uzun soluklu bir proje olmanız dileğiyle, başarılar diliyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

zeitgeist

Fedora'yı deneme fırsatım hiç olmadı ancak beğenilen bir dağıtım olduğunu biliyorum. Umarım projeyi istikrarlı bir şekilde devam ettirebilirsiniz. Başarılar.
Özgürlüğü ne kadar anlarsan o kadar az sahip olursun. John Fowles

fortran

keylog arkadaşım, gerçekten çok sevindim. Fedora gibi değerli bir dağıtım ile bütünleşen güzel çalışmanızı içten duygularla kutluyorum. Selam ve sevgiler.
Özgür yazılım dergisi: eniXma

coni

Acaba forumda fedorayla birlikte Redhat ve Centos ta olucak mı bunlar benzer dağıtımlar olduğu için soruyorum

keylog

@coni fikrin için sağol, ancak diğer 2 dağıtım fedoranın aksine biraz daha server'a yönelik bunun yanında fedora son kullanıcıya yönelik olmaya çalışıyor. Eğer sitemizde o konularda da destek almak isteyen arkadaşlar olursa destek vermekten çekinmeyeceğizdir. O tarafta da bu gibi isteklerinizi bildirirseniz, hem bizi mutlu edersiniz, hem de diğer arkadaşlarım da isteklerinizi görmüş olurlar. :)

fcengiz

Türkçe içerikli sitelerin artması çok güzel. Uzun soluklu olması dileğiyle.
Saygılar...

ebubekirs

Hayırlı olsun. Özgür dünyaya güzel katkılarda bulunmanız dileğiyle, başarılar..
Dünyaya gelen de benim, dünyadan giden de benim

Dixie

Büyüyoruz... Ne güzel!..Başarılar diliyorum.

Sherlock Holmes

Fedora kullanmışlığım olmasada,
desteğimi esirgemiyeceğim.

Katkıda bulunabileceğime inanarak üye oldum;)

Xenophobia

keylog

Alıntı yapılan: ğnome - 10 Ekim 2009 - 00:53:58
Fedora kullanmışlığım olmasada,
desteğimi esirgemiyeceğim.

Katkıda bulunabileceğime inanarak üye oldum;)

Çok sağolasın, her türlü desteğe ihtiyacımız var. :)

coni

Alıntı yapılan: keylog - 09 Ekim 2009 - 21:45:23
@coni fikrin için sağol, ancak diğer 2 dağıtım fedoranın aksine biraz daha server'a yönelik bunun yanında fedora son kullanıcıya yönelik olmaya çalışıyor. Eğer sitemizde o konularda da destek almak isteyen arkadaşlar olursa destek vermekten çekinmeyeceğizdir. O tarafta da bu gibi isteklerinizi bildirirseniz, hem bizi mutlu edersiniz, hem de diğer arkadaşlarım da isteklerinizi görmüş olurlar. :)

Forumunuza zaten üye oldum centos ve redhat hakkında konular olursa sıkı bir şekilde takip edeceğimden şüpheniz olmasın

wiper

Hayırlı olsun. Umarım başarılı olursunuz.

Kapanan Fedora Türkiye ile bir bağınız var mı?

keylog

Alıntı yapılan: wiper - 10 Ekim 2009 - 04:00:52

Hayır kapanan Fedora Türkiye ile bir bağımız yok, yanlız o sitenin sahibi olan arkadaşla da görüştüm. Orası sanırım arkadaşın tek başına olmasından ötürü gelişme sağlayamadı. Biz hem daha kalabalığız, hem de aramıza katılmak isteyen arkadaşlarla büyümek amacındayız...

keylog

ironic

Yolunuz açık olsun. Üye oldum hemen. 

wiper

Alıntı yapılan: keylog - 10 Ekim 2009 - 09:34:40
Alıntı yapılan: wiper - 10 Ekim 2009 - 04:00:52

Hayır kapanan Fedora Türkiye ile bir bağımız yok, yanlız o sitenin "sahibi" olan arkadaşla da görüştüm. Orası sanırım arkadaşın tek başına olmasından ötürü gelişme sağlayamadı. Biz hem daha kalabalığız, hem de aramıza katılmak isteyen arkadaşlarla büyümek amacındayız...

Buna sevindim işte. Tekrar hayırlı olsun, kardeş bir oluşumun daha gelmesi memnuniyet verici.

FACTOR2

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.

localhost

Linux LPIC1 - MCSA