Hangi müzik oynatıcıyı kullanıyorsunuz?

Başlatan munirekinci, 19 Mayıs 2008 - 18:30:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hangi müzik oynatıcıyı kullanıyorsunuz?

Amarok
203 (36.4%)
Audacious
161 (28.9%)
Banshee
56 (10.1%)
Exaile
23 (4.1%)
JuK
4 (0.7%)
Listen
4 (0.7%)
Noatun
0 (0%)
Rhythmbox
307 (55.1%)
Sonata
4 (0.7%)
Songbird
18 (3.2%)
XMMS
11 (2%)
Diğer
41 (7.4%)
Aqualung
5 (0.9%)
Clementine
60 (10.8%)
DeaDBeeF
16 (2.9%)
Qmmp
5 (0.9%)
Quod Libet
1 (0.2%)
Mixxx
2 (0.4%)
BeatBox
2 (0.4%)
Ncmpc
1 (0.2%)
Tomahawk
1 (0.2%)
VLC
13 (2.3%)

Toplam Oy Verenler: 557

MURATSPLAT

Alıntı yapılan: Sherlock Holmes - 25 Ağustos 2011 - 03:05:44
Alıntı yapılan: alquirel - 13 Ağustos 2011 - 23:10:09
Veya VLC harici bu hız seçeneğine sahip başka ses dosyası çalabileceğim bir uygulama öneriniz var mı?

VLC'den daha profesyonel imkan sunan Mixxx'i deneyebilirsiniz.
Hız değerini arttırma/düşürme ile ilgili kısımları resimde belirttim.

Ayrıca buttonlarlada bu işlevi gerçekleştirebilirsiniz.

Mixxx ankette mevcut değilmiş........,

Çok sade ve sağlam bir yazılımmış. Linux'da böyle bir yazılım olduğundan haberim yoktu.
Donanım:
GA-MA790XT-UD4P Anakart
AMD Phenom(tm) II X4 945 Processor
2048*2 DDR3(1333MHZ) + 2048*2 DDR3(1600MHZ) = 8 GB  Asus Nvidia GeForce GT-430 1GB DDR3 128bit Samsung HD502HJ 500 GB + Samsung HD322HJ 320 GB + Western Box USB 640 GB =1.4 TB ATI Technologies Inc SBx00 Azalia (Intel HDA) SkyStar HD 2 Digital Uydu Kartı Logitech MK250

fugue

11.10 ile banshee  kullanıyordum
12.04 ile beraner gelen rhytmbox'u çok beğendim banshee!'yi kaldırdım
"The past is a foreign country: they do things differently there"

meffendi

11.10 ile birlikte gelen banshee'yi bir iki deneme sonunda kaldırıp audacious ile devam etmiştim ancak 12.04 ile birlikte işler değişti :) Şu sıralar varsayılan olarak gelen uygulamalara alışmaya çalışıyorum, o yüzden; Rhythmbox.

tasarimshow

heartsmagic

Ankete BeatBox'ı da ekledim. Geleceğinden ümitli olduğum, hoş ve ciddi anlamda beğenerek kullandığım bir oynatıcı.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

guopx

clementine güzel ama çok yetersiz bence. birçok eksiği var. gmuicbrowser çok hoşuma gitmişti bir ara.
Sevdiklerine sevdiğini söyle çok geç olmadan.

MehmetNuri

alquirel

Barış Can

RythmBox kurulu geldi zaten varsayılan olarak, bilgisayar üzerinden pek müzik dinlemediğim için ikinci bir oynatıcıya gerek duymadım, incelemedim de. :)
» genelde hiçbir şey planladığım gibi gitmez.
» kişisel blog.

furkankalkan

Oturumu kapatsam bile ses gitmediği için ve gerçekten hafif olduğu için mpd kullanıyorum. Bu yüzden oyum Sonata ya ama çoğunlukla konsol uygulaması olan ncmpc yi kullanıyorum. Ncmpc yi de listeye eklerseniz sevinirim.
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

ignis

Kendi içinde mp3 kütüphanesi oluşturan oynatıcıları anlamsız buluyorum. "Audacious" kullanıyorum. Sürükle bırak şeklindeki şarkı listesi ve sadeliğiyle öne çıkıyor.

Dipnot: DeaDBeeF'i de Windows'tan Foobar'ı gözleri arayanlar için önerebilirim. Ben de farkettikten sonra kullanmaya başladım.

ironic

Alıntı yapılan: dewilman - 24 Haziran 2012 - 17:13:20
Oturumu kapatsam bile ses gitmediği için ve gerçekten hafif olduğu için mpd kullanıyorum. Bu yüzden oyum Sonata ya ama çoğunlukla konsol uygulaması olan ncmpc yi kullanıyorum. Ncmpc yi de listeye eklerseniz sevinirim.

Mpd için ncmpcpp'nin (umarım adını doğru yazmışımdır.  :)) daha güzel olduğu söyleniyor. Denemediyseniz tavsiye ederim. Ben beğenmiştim.
--

Şu sıralar Juk ve cmus kullanıyorum. Her ne kadar Clementine i çok beğensem de KDE üzerinde gstreamer ve dolayısıyla gtk bağımlılıkları nedeniyle çok külfetli geliyor.  :) Phonon, Clementine in özellikleri için gerekli desteği sağlamıyormuş.

Umarım Phonon düzelir ve KDE üzerinde de rahatça kullanabiliriz.

Ertroll

cmus kullanıyorum. alışmak biraz zor olsa da güzel oluyor kullanması. :)

ignis

Buraya yazmam ygun mudur bilmiyorum ama, audacious'ta şarkı geçişlerinde masaüstünün sağ üst köşesinde uyarı çıkmasını sağlayabiliyormuşsunuz.

File > Preferences > Eklentiler > General, daha sonra Desktop Notifications'ı işaretleyip tamam diyerek işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Alman

Şuanda varsayılan olarak gelen Rythmbox kullanıyorum. İleride ne olur bilinmez kitaptaki yazar bansee'den bahsediyordu. Şu an yeni başladığım için rythmbox yeterli !!  ::)

furkankalkan

Lxde ye gectigimden beri lightweight fakat güzel bir müzik oynatıcı aramaya koyuldum ve Quod Libeti buldum.
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

kalkan1973

Burada listede yok. Ama ben SMPLAYER kullanıyorum. Ekolayzır ayarlarını yapınca benim ses sistemiyle mükemmel uyum sağlıyor. Müzik ve filmin keyfine doyum olmuyor.
Evde İşte her yerde Linux

okayokay

Radyo dinlerken mplayer kullanıyorum

hatta isteyen dinlesin :D

mplayer http://shoutcastdogus.cdnturk.com:80/stream/14/

terminal üzerinden çalıştırıyorum
Okay OKAY

if

sem

Bu konu güncel midir acaba, uygulamaların son hali ile değişimler olmuş mudur ya da son Ubuntu sürümleri ile vs... diye bir ileti atarak bir kaç gün sonra tekrar kontrol üzere konuyu hortlatmak isterim... Çünkü bu gibi başlıklar değişebiliyor gerçekten ben örneğin oy verdiğimi kullanmıyorum an itibari ile.
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

heartsmagic

Değişen çok şey olmuştur elbette. Uygulamalar başlık açıldığından beri çok sürüm değiştirmiş, belki farklı bir hale bile gelmişlerdir. Hatta sonlanan projeler bile olmuştur fakat ilk sıradaki projeler hâlâ hayattalar bildiğim kadarıyla :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

agg1401

Aimp benzeri klasik ve ekranda çok yer kaplamayan bir program arıyorum.

agritux

Audacious deneyenbilirsiniz. Winamp'ı hatırlarsanız, winamp clasic temasına benzer. Kendi temaları da vardır.

agg1401

Alıntı yapılan: agritux - 19 Haziran 2014 - 22:29:43
Audacious deneyenbilirsiniz. Winamp'ı hatırlarsanız, winamp clasic temasına benzer. Kendi temaları da vardır.

Baktım ama Aimp özellikleri bulunmuyor.

pars bilisim

Alıntı yapılan: agg1401 - 13 Haziran 2014 - 14:02:58
Aimp benzeri klasik ve ekranda çok yer kaplamayan bir program arıyorum.
WinE+ Aimp
yıllardır ayrılmaz ikilim :)
edit:Abi linux sırf müzik dinlemek için bile kurlabilir.Nedir nasıl başarıyor bunu ama Windows ile DFX ile ancak alabildiğim kaliteyi EOS ile coşuyor 40 TL'lik hoparlör