Team Fortress 2

Başlatan g0kh4n, 26 Eylül 2009 - 17:17:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

g0kh4n

Şu güne kadar belkide en çok keyif alarak oynadığım oyun bu, steam üzerinden kampanyadayken 10$'a almıştım zamanında. Merak ettiğim başka TF2'ciler var mı forumda?

Bir de ubuntuda çalıştırabilsem..:)

xwes

Ubuntu 9.04'te wine ile "platinum" seviyesinde iyi çalişiyormuş;
http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=9901
Denediniz mi, oynayabilmeniz gerekiyor.

g0kh4n

Açıkcası ubuntu'yu ilk kurduğum zaman wine ile oyunu çalıştırdım sunuculara girebildim fakat görüntülerde artifact oluşuyordu. Daha sonra bazı sebeplerden dolayı ubuntu'yu tekrar kurmak zorunda kaldım. Tekrar kurduğumda nedendir bilmiyorum ama aynı şekilde wine ile steam'ı sorunsuzca kurdum fakat listeden bir oyunu çalıştırmaya veya indirmeye çalıştığım vakit steam kapanıyor. Yabancı kaynaklarda da araştırdım sorunla ilgili ama elle tutulur bir çözüm bulamadım.

engiverson

Team Fortress benim de bu aralar en çok keyif alarak oynadığım oyunlardan biri. Bu başlığı görene kadar ubuntuda denemeyi düşünmemiştim ama merak edip denedim :)
Oyun normal bir şekilde açıldı çalıştı ama çok düşük fps aldım. Herhalde wine üzerinde biraz ayarlama yapmak gerekiyor. Ben de çok deneyimli bir ubuntu kullanıcısı olmadığım için ne yapılabilir bilmiyorum.

badhero

Counter-Strike 1.6 Non-Steam'in Linux'ta çalışanı olsa tadından yenmez valla. O'nun yerine Urban Terror indiriyoruz bakcaz,görcez artık Cs'nin yerini biraz da olsa doldurabilecek mi.

g0kh4n

Wine 1.1.30 sürümüne yükseldi. Şu anda steam üzerinden oyuna girebiliyorum fakat artifact olayı devam ediyor. ATI düzgün bir sürücü çıkartana dek bu şekilde devam edecek gibi.

badhero

Ubuntu'ma asla Wine kurmam. Mahremime "exe" vb. dosya sokmam! :)

ufearless

Öncelikle herkese merhabalar:
Team fortress 2yi sürekli oynarım.bir gün team fortress2 ye girdim yarım saat sonra oyun takıldı sonra karardı ardından masaüstüne attı.Ama fareye basınca kullandığım silahın sesi geliyor.nolur bir yardım edin . :'( :'( :'( :'(

plazma

Alıntı yapılan: ufearless - 14 Temmuz 2014 - 17:36:20
Öncelikle herkese merhabalar:
Team fortress 2yi sürekli oynarım.bir gün team fortress2 ye girdim yarım saat sonra oyun takıldı sonra karardı ardından masaüstüne attı.Ama fareye basınca kullandığım silahın sesi geliyor.nolur bir yardım edin . :'( :'( :'( :'(

Mevcut bir başlık açmışsınız lütfen o başlıktan devam edelim : https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=44246.0