Xpress 200m driver

Başlatan seaflames, 21 Ağustos 2009 - 14:38:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seaflames

öncelikle ubuntumu yeni kurmuş bulunmaktayım hemen flash ve gerekli şeyleri yükleyince compize gözüm takıldı ama driver olayını görünce bu konuya girdim aslında ana konuda anlatım var ama benim xorg.conf ta öyle şeyler yok.Ayrıca ccsm yi kurunca çalıştı sadece yansımayı açınca sapıttı halen su,ateş fln çok güzel calısıyo ama fps cok az ve tekliyo sistemim driverı kurunca düzeleceğini düşünüyorum.Lütfen yardım!!

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 21 Ağustos 2009 - 14:39:48

# xorg.conf (X.Org X Window System server configuration file)
#
# This file was generated by dexconf, the Debian X Configuration tool, using
# values from the debconf database.
#
# Edit this file with caution, and see the xorg.conf manual page.
# (Type "man xorg.conf" at the shell prompt.)
#
# This file is automatically updated on xserver-xorg package upgrades *only*
# if it has not been modified since the last upgrade of the xserver-xorg
# package.
#
# Note that some configuration settings that could be done previously
# in this file, now are automatically configured by the server and settings
# here are ignored.
#
# If you have edited this file but would like it to be automatically updated
# again, run the following command:
#   sudo dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorg

Section "Device"
   Identifier   "Configured Video Device"
EndSection

Section "Monitor"
   Identifier   "Configured Monitor"
EndSection

Section "Screen"
   Identifier   "Default Screen"
   Monitor      "Configured Monitor"
   Device      "Configured Video Device"
EndSection

Önceki arkadaşa bunu sorduğunuzu gördüm

localhost

Bence o baktigin konuyu cok iyi okursan xorg.conf dosyasindaki ayarlari ne degistirdigini bulursun.
Linux LPIC1 - MCSA

seaflames

Alıntı yapılan: Kirmizi - 21 Ağustos 2009 - 16:06:40
Bence o baktigin konuyu cok iyi okursan xorg.conf dosyasindaki ayarlari ne degistirdigini bulursun.

acemiyim bu tür konularda.Siz orada şurayı şununla değiştir deimissiniz ama bende söylediğiniz ilk yer yokki.

localhost

Senin kartina ATI destek veriyormu ilk önce ona bakman lazim. ATI nin son sürücüsü 9.8 Eger bu sürücü senin karta destek veriyorsa 2. Anlatima göre kurabilirsin.  xorg.conf dosyasinda degisiklik olmasi icin bu kodu girmeyi denedinizimi?
sudo aticonfig --initial
Linux LPIC1 - MCSA

seaflames

sudo: aticonfig: command not found

diyor ama windowsta xpress 200m olarak direk atinin sitesinden yüklemiştim ubuntuda böyle birşey yokmu

heartsmagic

Alıntı yapılan: seaflames - 21 Ağustos 2009 - 16:46:07
sudo: aticonfig: command not found

diyor ama windowsta xpress 200m olarak direk atinin sitesinden yüklemiştim ubuntuda böyle * bir şey yokmu

Var ve eğer ATI'nin sürücüleri senin kartın için destek veriyorsa sabit başlıkta nasıl kurulacağı anlatılıyor.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

seaflames

orada yeni çıkan hd xxxx kartları için olduğu söyleniyor.Benim tek yapmam gereken atinin sitesinde linux driverını seçip yüklemekmi olacak???Kirmizi adlı arkadaş aynı sorunu yaşayan başka bir arkadaşa yardım etmiş ama o konuda benim işime yarayan * bir şey yok sanıyorum...Ayrıca * bir şey sorucağım kirmizi adlı arkadaşa benim ubuntuya erişim izni verirsem o bu sorunu halledebilirmi??lütfen yardım

localhost

Bahsettigin kisiye, kurulumu kendi anlatimima göre yaptim, degisik bir sey yapmadim. Siz anlatimdaki 2. Kuruluma göre kurulum yapmaya calisin.
Linux LPIC1 - MCSA