Ati Mobility Radeon Hd 3650 Sorunu?

Başlatan maxi_rocker, 21 Temmuz 2009 - 21:01:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maxi_rocker

arkadaşlar toshiba a300-15a sürümü için artık windowstanda oyunlarındanda sıkılmam sonucunda ki oyunlardan vazgeçince windowsa bağlı kalmak için bir sebep olmadığını düşünüyordum ama maalesef öyle değilmiş, bu ekran kartı tam artık tamamiyle linux kullanacam derken resmen başıma dert oldu. son 25-30 saat içinde kaç tane yönetem denedim ve kaç kere format attım anlatamam ubuntu, linux mint pardus deneyip durdum. ubuntuyu tercih etmemdeki neden popülerliği ve verilen destekti, sonuçta linucta acemiydim ve o yüzden sıkıntı yaşamak istemiyordum ama olay hiçde bu şekilde olmadı, artık sırf şu ekran kartı sorunu yüzünden resmen linuxtan soğumaya başladım.

ekran kartını hiçbir şekilde doğru şekilde kuramıyorum maalesef, bir şekilde kuruncada o efektlerden hiçbiri yapmadığım sürece hiçde hızlı kullanamıyorum ki compizi denemedim bile ve laptop özelliklerim iyi olduğundan sorunu bundasn kaynaklandığını düşünmüyorum.mesala ekran kapla olayı yada çalıştığım pencereyi simgeye almak bile resmen ofis bilgisayarlarındaki gibi 1-2 snli gecikmelerler oluyor ve benim linuxa geçmemdeki en önemli sebeplerden biri hız idi.

şimdi sonuca gelirsek ne yapabilirim arkadaşlar lütfen yardımcı olun, tutup linuctan vazgeçip windows 7 beklemeyemi koyulayım yoksa bir çözümü varda benmi bulamadım kaç gündür. yada ubuntu gibi destek konusunda sıkıntı yaşamayacağım ve bu ekran kartındanda optimum faydalanabileceğim bir dağıtım var mıdır 64 bit olarak?

cevaplarınızı bekliyorum, sürekli bişeyler arayıp denemekten artık kafam döndü resmen, lütfen yardımcı olun???

maxi_rocker

ya ordakinden pek bişey anlamadım maalesef, daha açık bir anlatım olmazmıydı adım adım şeklinde. ona çok baktım ama bir türlü anlayamadım maalesef... birde artık öyle umutsuzluğa kapıldımki ne yapsam olmuyo walla ordanda olcağını sanmadığımdan konuyada yazmadım, daha açık bir anlatım varmı acaba onun için biz acemi kullanıcılarında anlayabilip uygulayabileceği...

localhost

Hangi bölümü anlayamadiniz?. Neyse ben size kisadan söyleyeyim:

sudo apt-get install xorg-driver-fglrx

sudo aticonfig --initial
Linux LPIC1 - MCSA