Monoda Toolbox sorunu

Başlatan bkal26, 17 Temmuz 2009 - 16:56:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bkal26

arkadaşlar ben monoda görünümden toolbox'a tıkladığımda sadece TextSnippets adı altında döngülerin ve statementlerin olduğu bir pence açılıyor.Mono sorunu adlı konuyu okumama rağmen bu işin içinden çıkamadım neler yapmam gerekiyor acaba?Monoda visual studio .NET teki gibi düğmeler ve gridler yokmu acaba?yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden çok teşekkürler.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 17 Temmuz 2009 - 17:16:21

Acaba yaptığım hata şumu?Ben monoyu açtığımda yeni bir çözüme başla'ya tıklayıp sonrada GTK# 2.0 Projesine tıklıyorum ve karşıma sadece kodlardan oluşan bir pence açılıyor.Visual Studio daki gibi direk olarak bir form karşıma gelmiyor.ToolBox taki özelliklerin gelebilmesi için direk olarak bir form mu açmak gerekiyor.Eğer öyleyse direk olarak bir form nasıl açabilirim?

Murat Topçu

Uygulama geliştirme için monodevelop kullanıyorsun herhalde? Aslında direk visual studio ile geliştirip sonrasında oluşan exe'yi mono ile çalıştırsan daha sağlıklı olabilir. Yada alternatif olarak sharpdevelop'da kullanabilirsin.

Monodevelop'a çok az baktığım için o konuda yorum yapamayacağım. Yalnız alıştığımız combobox olsun diğer componentler olsun orada biraz değişik. Açıkçası ben fazla ısınamadım.