Ubuntu Türkiye E-Dergisi SUDO 9. Sayı

Başlatan Eren, 15 Temmuz 2009 - 22:58:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eren

9. Sayımız Yayınlandı.

Bu sayıda da beğeninizi kazanacak yazılar hazırlamaya çalıştık, umarız beğenirsiniz. Daha önceki sayılarda olduğu gibi bu sayıda da gözünüze çarpan eksik ve hatalarımızı bize iletmenizi rica ediyoruz. İletişim adresimiz sudo@ubuntu-tr.net Bizi takip ettiğiniz için teşekkürler. :)

Ubuntu Türkiye E-dergisi SUDO'nun dokuzuncu sayısı.

İçindekiler;

* Editörden (Mustafa ALKAN)
* Versiyon Kontrol Sistemleri (Halid Said ALTUNER)
* Röpotaj (Ayhan AKTAŞ)
* Oyun İnceleme (Action Cube) (Ümit ÖZBEK)
* Oyun İnceleme (Alien Arena) (Ümit ÖZBEK)
* Oyun İnceleme (FreeCiv) (Ümit ÖZBEK)
* Oyun İnceleme (FreeCal) (Ümit ÖZBEK)
* Pidgin'de Hesap Ekleme (Mustafa ALKAN)
* Ubuntu-tr Firefox Eklentisi (Ayhan AKTAŞ)

İndirmek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz

Eren

Yine güzel bir sayı olmuş, tebrikler.

By_Mihni

Güzel bir sayı oldu emeği geçenlere teşekkür ederim.

Yiğit Ateş

Biraz kısa olmakla birlikte güzel bir sayı olmuş, tebrikler :D

aynshtein

Linux: Bilgisayarını bilgi saymaktan başka işlerde kullanmak isteyenler için...
Günlük: http://www.multimeyda.com/

canosayan

Chmod bizim işimiz.

3mr3

Kapak güzel olmuş. Tebrik ederim bu sayıya getirdiğiniz için. Katkısı olan arkadaşların emeğine sağlık.
Ben, seninle ben oldum. | Başkalarına karşı merhametli, şefkatli, iyiliksever...

ns

ubuntu-tr eklentisi ne güzel şeymiş oyle hazırlayanların ellerine sağlık.
Madem ki sen bensin, ben de senim, niceye şu senlik benlik...

Dixie

Ubuntu TR Firefox eklentisini yapandan Allah razı olsun. Emekleri için çok teşekkürler.

baDibere

Kapak ve tasarım genel anlamda hoşuma gitti. Bu kadar çok oyun tanıtımının bir sayıda olmasına açıkcası anlam veremedim. "Versiyon Kontrol Sistemleri" isimli yazı hoşuma giden ve ilgilendiğim bir konu oldu. Firefox eklentinizi kıskandım :D Umarım bir belgelendirmesini bulurum bir tarafta :D

Elinize sağlık, emeğinize saygı..

ns

bu mac os kullanıcıları biz sistemimizi zaten istediğimiz gibi özelleştiriyoruz demişler. özelleştirmeyi duvarkağıdı seçimi olarak mı anlamışlar ki yoksa yapılabiliyor mu linux gibi?

Madem ki sen bensin, ben de senim, niceye şu senlik benlik...

Eren

Linux dağıtımlarında olduğu kadar özelleştirme yapamıyorlar. Babamında Mac makinesi vardı uzun süre kullandım ama hiç alışamadım. Bence kullanımı çok zor ve özelleştirilebilmesi çok düşük.

localhost

Dergi ekibine bu devamliliklarindan dolayi tesekkür ederim. Acik söylemek gerekirse 9. Sayi digerlerine göre biraz basit kalmis.
Linux LPIC1 - MCSA

esrama

Alıntı yapılan: ns - 17 Temmuz 2009 - 11:47:46
bu mac os kullanıcıları biz sistemimizi zaten istediğimiz gibi özelleştiriyoruz demişler. özelleştirmeyi duvarkağıdı seçimi olarak mı anlamışlar ki yoksa yapılabiliyor mu linux gibi?

Doğru söze ne denir :)