Program Kurma

Başlatan victimiz3, 21 Haziran 2009 - 22:12:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

victimiz3

Arkadaslar Ben Ubuntu Sistemini kurdum cok da sevdim ama bu exe sorunu basa dert benim tüm uygulama doslarım yedekler .exe dir arastırdım Wine diye bi program war oda bi yere kadar acıyor oyun yükleyip oynayamıyorum  :( Bu konu hakkında Bana yardım edermisiniz .exeleri nasıl açıcam ?  ??? ??? ???

victimiz3

iYİDE arkadasım benim istedgim cevap yok burda :S

utdmr

.exe uzantılı dosyalar Windows sistemlerde çalışmak için derlenmiştir. Linux tabanlı sistemlerde sadece bazı emulatörler tarafından kısıtlı olarak çalıştırabilirsin. Eğer bunu oyunların için istiyorsan, Linux altında çalışan güzel oyunlar bulabilir, olmazsa oyununu Wine gibi bir emulatörle çalıştırmayı deneyebilir, o da olmazsa dağıtımın üstüne sanal bir Windows kurabilir, en son ihtimalse diskine yanında bir Windows kurabilirsin.
Kişisel Blogum: Çoğunlukla Zararsız - cogunluklazararsiz.org
--
Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -and a lot of courage- to move in the opposite direction.

heartsmagic

@victimiz3, Ubuntu'ya geçer geçmez Windows üzerindeki tüm programlarını aramak, kurmaya çalışmak pek anlamlı olmasa gerek. Eğer Ubuntu kullanmak istiyorsan alışkanlıklarını değiştirmen gerekiyor. Başlangıç olabilecek bir başlık:

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,10.0.html
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.