Avermedia Usb Dijital Tv Kartı Kurulum sorunu

Başlatan kevser, 10 Ekim 2009 - 19:35:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kevser

Ubuntu kuralı 3 gün oldu.Çok secdim ve  daima kullanmaya karar verdim.Tek sorunum Avermedia usb dijital tv kartım?Driver nasıl bulurum? Avermedia a816 diye geçiyor.Tabii varsa birde bana progdvb lazım olacak ubuntu için lütfen tek eksiğim bu...Yardxımcı olurmusunuz...

_HapS_

çok acil dediğin için başka biryerden link veriyorum işine yarar umarım
http://forum.donanimhaber.com/m_23642014/mpage_1/key_//tm.htm#23644443

kevser

ya çok karışık bi bayanın yapacağı biişi değil normal kurulum yolu yokmu basit ni şekilde?

bytan

Başlığı düzenledim ve konuyu taşıyorum.

@kevser,

Verilen linkte sadece 3 tane işlem var ve oldukça basit. Eğer bu işlemlerle çalışırsa, şanslısın. Zira çalışmazsa, denenecek olan yollar buna nazaran çok daha karışık olacak.

Bu adımların neresinde yardıma ihtiyacın varsa ya da anlamadığın kısım varsa belirtirirsen, müsait olan yardımcı olmaya çalışır.

Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

kevser

gülmeyin ama terminal ne?
uçbirimmi?ayrıca denileni yaptım bişi olmuyor resimli anlatım yokmu?

bytan

Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

oguncak

Merhaba arkadaşlar.
Avermedia PCI dijital uydu kartım var. Modeli A706. kartı forumlarda tarattım fakat sadece benzer nitelikte driverları yükleyerek ilerlemeye çalıştım. kaffeine kartımı görmüyor (kanal taraması yapmak için gerekli sürücüyü bulamıyor). diğer oynatıcılarda da sorun aynı. wine işe yaramadı. diğer ülke forumlarında da cevap yok. bu karta uygun bir sürücü nasıl bulunabilir? teşekkürler.