Linux Uzaktan Eğitim Merkezi açıldı!

Başlatan egitimist, 18 Ekim 2008 - 20:17:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egitimist

Linux Uzaktan Eğitim Merkezi Katkı yapmak isteyen arkadaşlarıma yetki verebilirim. Bu başlık altında görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

alicev

ilerleyen gunlerde daha guzellesecege benziyor. saolasin.

Bloodless

Samsung R620-FS03TR Kullanıcısı

osmancan

Alıntı yapılan: egitimist - 18 Ekim 2008 - 20:17:28
Linux Uzaktan Eğitim Merkezi Katkı yapmak isteyen arkadaşlarıma yetki verebilirim. Bu başlık altında görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

sitenize üye oldum fakat mail gelmedi.mümkünse mail yoluyla aktivasyonu kaldırın böyle mail gelmesi beklenmez en azından.
Ubuntu User number is # 33126
Linux user number is #529943

ihtiyar said

Alıntı yapılan: osmancan - 21 Mayıs 2009 - 17:11:32

sitenize üye oldum fakat mail gelmedi.mümkünse mail yoluyla aktivasyonu kaldırın böyle mail gelmesi beklenmez en azından.

Aktivasyonun kaldırılması olumsuz sonuçlar doğurabilir, bunun yerine aktivasyon mailinin çalışır duruma getirilmesi daha güzel olur.

AbkHaZiaN

Geleceği parlak bir site bence fakat görünümüm bence geliştirilmeye ihtiyacı var. Joomla bu iş için oldukça uygun. Yeni sürümlerinde açıkta pek yok.
Kimin aklına gelipte açtıysa eline sağlık.

localhost

Siteyi Nasil Belgesi ile doldurursan tüm ihtiyaclara cevap verir.
Linux LPIC1 - MCSA

egitimist

Onay bekleyen tüm üyelerin onayları verildi. Zamanım olmadığından siteye bakamıyorum. İstekli arkadaşlar varsa admin yetkileri verebilirim.

canosayan

ufak bir eleştiri.
"Bilgi, paylaştıkça çoğalır."  şeklinde sloganı olan bir sitede ilk tıkladığım linkin üyelik sorması nasıl bir histir biliyor musunuz?
Chmod bizim işimiz.

Bloodless

Samsung R620-FS03TR Kullanıcısı

egitimist

Üye olmak için herhangi bir istekte bulunulmuyor. Moodle sistemini etkin kullanabilmek için üyelik gerekli diye biliyorum. Öğretmen kaydı yapıp ders açablirsiniz aynı zamanda öğrenci statüsünde derslere katılabilirsiniz. Üyelik özelliğini kaldırmayı deneyeceğim.

CodErode

egitimist

Evet, site'yi bir üst versiyona güncellemek istedim. Yedek almadan (zaten alınacak  bir şey yoktu.) veritabanı ve public_html altındaki tüm dizin ve dosyaları temizledim. Yeni versiyonun dosyaları upload ettikten sonra Php global değişken konulu bir hata aldım. Yerli hosting firmasına durumu ilettim. Bu ayarı değiştiremeyeceklerini söylediler. Kendime adam akıllı hizmet veren bir firmadan web alanı kiralayıp projeme kaldığım yerden devam edeceğim.

Not: İndex basmak! isteyen arkadaşlar salt html'den oluşan ve sadece yasal sınırlar içersinde mesaj veren index.html dosyasını bana özel mesaj yoluyla gönderebilirler. boş boş durmasın :)

celalornek

sıze sıte duzenleme ve ıcerık yonetım konusunda faydalı olmak ısterım

msnadresım profılımde mevcut ekleyebılırsınız

egitimist

Alıntı yapılan: celalornek - 11 Haziran 2009 - 09:30:16

sıze sıte duzenleme ve ıcerık yonetım konusunda faydalı olmak ısterım

msnadresım profılımde mevcut ekleyebılırsınız

msn'ini ekledim.

gokhanyildiz

Daha hızlı ve sağlam bir sistem önerebilirim size.eğer özel mesaj atarsanız size faydalı olacak birkaç fikir ve içerik yönetim sistemi söyleyebilir ve bu konuda yardımcı olabilirim :)

egitimist

Alıntı yapılan: MaTh1ens - 11 Haziran 2009 - 18:42:41
Daha hızlı ve sağlam bir sistem önerebilirim size.eğer özel mesaj atarsanız size faydalı olacak birkaç fikir ve içerik yönetim sistemi söyleyebilir ve bu konuda yardımcı olabilirim :)

@MaTh1ens, Moodle'den başka açık kaynak kodlu, özgürce dağıtılıp kullanılabilen, uzaktan eğitim için özelleştirilmiş bir içerik yönetim sistemi var mı?

3mr3

Joomla, Drupal gibi meşhur CMS sistemlerine göz atmanızda fayda var.
Ben, seninle ben oldum. | Başkalarına karşı merhametli, şefkatli, iyiliksever...

gokhanyildiz

seditio var.2 yıldır Türkiye'de teknik desteğini veriyorum.

AbkHaZiaN

Evet seditio tek geçerim forum sistemide süper. Açık nadiren oluyor zaten.

egitimist

http://tr.wikipedia.org/wiki/Seditio

Seditio ile yapılmış sitelere baktım.Joomla, PhpNuke gibi bir portal sistemi. Ben uzaktan eğitim sistemi arayışındayım.

AbkHaZiaN

Seditio joomla bunlarlada yapabilirsin. Moodle pek iyi bir sistem değil. Seditioda rütbelendirmeleri doğru şekilde ayarlarsan aynı işlevi sorunsuz yapacaktır.

egitimist

Moodle'de çoktan seçmeli, boşluk doldurmalı vb. soru tipleriyle, süreli-süresiz, puanlu-puansız sınav modülü  var. Sedioda bu tür bir modül var mı? Seditio'yu sınav-eğitim vb. amaçla kullanıldığına örnek göstereceğin site var mı?

AbkHaZiaN

Eğitim için kullanılıyor fakat sınav modülü bildiğim kadarıyla yok.

gokhanyildiz

modül yapabilirim hiç sorun değil.yeterki millete yararlı işler yapın :)