Program Kurma

Başlatan daphne, 05 Mayıs 2009 - 18:17:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

daphne

merhaba ubuntu dostları ben beko 584 mt laptopa ubuntu yu kurdum . eksik programlar var nasıl kurmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. burada bekoya sorunsuzca ubuntuyu kurabilirsiniz. ihtiyaç duyduğum laptop üzerinde entegre kamera var. bide msn programı lazım. bide tema varsa . şimdiden teşekürler. iyi çalışmalar

Malik

Uygulamalar>ekle/kaldırdan istediğiniz programları kurabilirsiniz. Msn için amsn, emesene ve öntanımlı olarak gelen pidgin var.Bir de şu linki biraz gezseniz bir çok cevap öğrenebilirsiniz

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/board,142.0.html

Edit: Tema için masaüstüne sağ tıklayın masaüstü artalanını değiştir deyin sonra temayı seçip tema değişikliğine gidebilirsiniz. Extra tema için de gnome-look.org adresinden değişik tema ve masaüstü çeşitlerini elde edebilirsiniz.
Bir şey öğrenmek istediğimde dışarı çıkar ve benden daha çok bilen birisini bulur ona sorarım. Bazen çok kazık sorarım!!!

Linux bir felsefedir, felsefe öğretidir, öğreti bilim ve düşüncedir, bilim ve düşünce özgürlüktür, özgürlük ise linuxdur. Yani Linux herşeydir.

btermeli

Duvarları olmayan bir dünyada, neden pencerelere ihtiyaç duyayım ki???

emin_as

Program kurmadan (synaptic)n gnome-art i kur.
Daha sonra tercihlerden > art manager i çalıştırıp, duvar kağıdı, uygulama teması, hepsini seçip kurabilirsin.

heartsmagic

@daphne öncelikle hoş geldin. Forumda kafandaki sorular için verilmiş birçok cevap var. Biraz vakit ayırıp dolaşmanı rica ediyorum senden. Zira böyle yapmazsan aynı soruları tekrar tekrar cevaplamış oluruz.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.