Hangi Linux Mint Sürümü Sizce?

Başlatan s7e7v7e7n, 31 Ağustos 2009 - 04:48:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

s7e7v7e7n

merhaba tekrardan mint 7 ye geçiş yapmış durumdayım.. ama burdaki ekran görüntüleri vb ayarları nasıl yapabilirim ?
ekran kartımı tanıyıp tanımadığımı vb şeyleri nasıl öğrenebilirim ?
Ubuntu Desktop 11.10 Oneiric Ocelot

XRumer

Enteresandır okuduğum yorumlar hep şunu söylüyor:

Linux Mint, Ubuntu tabanlı bir dağıtım olmasına rağmen, her sürümü Ubuntu'nun her sürümü üzerine inşa edilmesine rapmen Ubuntu'dan çok daha yi performans vermekte, pil ömrü daha uzun olmakta, daha hızlı çalışmaktadır.

Bu yorumu pek çok yerde okudum, hatta bu forumda da gördüm. Aslı var mıdır bilmem ama varsa da enteresan bir durum. Eğer öyleyse ve Ubuntu üstüne sürümler çıkarmaya devam edeceklerse Linux Mint ile devam edeyim.

karizmaxi

linux mint debian tabanına geçecek ve büyük oranda da ilerleme katetmiş durumda 11. sürüm ubuntu tabanlı olacak galiba büyük ihtimalle ama 12. sürüm debian olacak diyor geliştiriciler
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...

heartsmagic

Alıntı yapılan: XRumer - 18 Nisan 2011 - 07:25:38
Linux Mint, Ubuntu tabanlı bir dağıtım olmasına rağmen, her sürümü Ubuntu'nun her sürümü üzerine inşa edilmesine rapmen Ubuntu'dan çok daha yi performans vermekte, pil ömrü daha uzun olmakta, daha hızlı çalışmaktadır.

Çok iddialı olmuş.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

XRumer

Alıntı yapılan: heartsmagic - 18 Nisan 2011 - 15:06:35
Alıntı yapılan: XRumer - 18 Nisan 2011 - 07:25:38

Çok iddialı olmuş.

Bence de öyle. Ve kulağa hiç inandırıcı geliyor. Fakat bu iddiayı bir kaç yerde görünce paylaşmak istedim.

if

Bu tür soruları konuşmak için yeni bir başlık açılmıştır: http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=29219.0

O başlıktan devam edelim lütfen. Bu konuyu kilitliyorum.