GNU/Linux ve Özgür Yazılım | Linux Blog

Başlatan NuCLeuS, 11 Ağustos 2012 - 22:47:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NuCLeuS

3 yıldır GNU/Linux dağıtımlarını kullanıyorum. GNU/Linux ile ilgili yazılarımı daha önce kişisel blogumda yazıyordum. Fakat sadece GNU/Linux ile ilgili yazı yazabileceğim bir blogum olursa daha iyi olur diye düşündüm.

Blogumu 2 ay önce açtım. Şu anda çok fazla içerik olmamasına rağmen toplam sayfa görüntülenme sayısı 1.000'i geçti. Bu da GNU/Linux'e olan ilginin üç yıl önceye göre kıyaslandığında az da olsa arttığını bana gösteriyor. Amacım, GNU/Linux ile ilgili haberlerin ve GNU/Linux kullanıcılarına faydalı olabilecek bilgilerin bulunduğu bir blog oluşturmak.

GNU/Linux kullanmaya başladığımda beri vefa borcum varmış gibi hissediyorum. Bunu da olabildiğince GNU/Linux'ten bahsederek ve bununla ilgili yazılar yazarak insanlara tanıtmak ve öğretmek istiyorum.

Bu arada blogumla iyi veya kötü her türlü eleştiriye açığım. Önerileriniz varsa da duymak isterim.

Blog Adresim: http://www.sistemlinux.org/

Felâsife

Güzel tasarım olmuş, gözüde yormuyor elinize sağlık.  :)

Küçük bir sorun gözüme çarptı, üst menülere tıklayınca "xxx etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster" yazısı ile altaki haber bir birine giriyor.
Opera ve rekonq ile denedim ikisinde de aynı.

Maceraya hazır mısın!  Bir BSD almaz mısın?

NuCLeuS

O söylediğin sorunun ben de farkındayım. İlgilenmeye zamanım olmadı. En kısa sürede o sorunu düzelteceğim.

Yorumun için de teşekkürler. :)

Felâsife

Maceraya hazır mısın!  Bir BSD almaz mısın?

NuCLeuS

Alıntı yapılan: Felâsife - 11 Ağustos 2012 - 23:17:41
Bir şey değil, kolay gelsin :)

Eyvallah. Sağ olasın.

Not: Söylediğin sorun düzeltildi.