Integrated System Solution Corp. KY-BT100 Bluetooth Adapter Çalişmiyor

Başlatan onuragtas, 18 Şubat 2009 - 23:55:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onuragtas

Arkadaşlar Bluetooth Cihazım İlk Başlarda Çalişiyordu bir süre sonra kullanmaya kalktığımda kullanamadım.

simgesi görünüyor ama kullanamıyorum

lsusb çıktısında

Integrated System Solution Corp. KY-BT100 Bluetooth Adapter  olarak görünüyor
System.out.println("Hadi gülüm yandan yandan.");

onuragtas

heartsmagic

Herhangi bir hata kaydı olmadığı için bir şeyler söylemek zor. Bluetooth bizim için bazen çok sancılı olabiliyor. Intrepid ile bazı sorunlar mevcuttu, onlardan birine denk gelmiş olabilirsin. Sistemini sürekli güncelliyorsan belki ileride çözüm gelebilir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

onuragtas

Bugün Yeni Bir Kernel Yüklendi Ama Bluetooth Hala Çalişmiyor ? Baska bir Öneriniz Varsa Lütfen Yazın

foma

Önce sistem-yönetim-synaptic paket yöneticisini kullanarak "bluetooth" paketini kaldır. Onunla beraber birkaç paket daha kaldırılacak. Sonra yine synaptic kullanarak
bluetooth
bluez-gnome
bluez-pin (bu olmayabilir)
bluez-utils
obexpushd
obex ftp (bu olmayabilir)
gnome-bluetooth
nautilus-sendto

paketlerini yükle ve bilgisayarı yeniden başlat. Bu sırada bluetooth aygıtı takılı kalsın. Bilgisayar açıldığında aygıtın ışığının yanması ve bilgisayarda ikonu/uyarısı gözükmesi lazım. Eğer gözükmezse
sudo /etc/init.d/bluetooth start
komutunu dene.
Dosyaları sağ tık- gönder yoluyla ya da daha önceden ne kullanıyorsan onla telefona taşıyabilirsin. Eğer dosyalar taşınımıyorsa,
sağ tık - başka uygulamayla aç - özel komut kullan - gnome-obex-send yaz ve  çıkan listede aygıtı seçerek yollayabilirsin.
Nükleer ile yaşamaya hazır mısın? Çözümsüz atıklara, kazalara, senden gizlenecek olan radyoaktif sızıntılara hazır mısın?
http://nukleer.greenpeace.org/?page=petition

onuragtas

Alıntı yapılan: foma - 25 Şubat 2009 - 01:25:49
Önce sistem-yönetim-synaptic paket yöneticisini kullanarak "bluetooth" paketini kaldır. Onunla beraber birkaç paket daha kaldırılacak. Sonra yine synaptic kullanarak
bluetooth
bluez-gnome
bluez-pin (bu olmayabilir)
bluez-utils
obexpushd
obex ftp (bu olmayabilir)
gnome-bluetooth
nautilus-sendto

paketlerini yükle ve bilgisayarı yeniden başlat. Bu sırada bluetooth aygıtı takılı kalsın. Bilgisayar açıldığında aygıtın ışığının yanması ve bilgisayarda ikonu/uyarısı gözükmesi lazım. Eğer gözükmezse
sudo /etc/init.d/bluetooth start
komutunu dene.
Dosyaları sağ tık- gönder yoluyla ya da daha önceden ne kullanıyorsan onla telefona taşıyabilirsin. Eğer dosyalar taşınımıyorsa,
sağ tık - başka uygulamayla aç - özel komut kullan - gnome-obex-send yaz ve  çıkan listede aygıtı seçerek yollayabilirsin.

bluez-pin bunu bulamadığım için yükleyemedim ve ayrıca simgede gelmedi  gnome-obex-send komutuda çalişmadı yinede teşekkürler baska bir çözüm yolu varmı ?

foma

Nükleer ile yaşamaya hazır mısın? Çözümsüz atıklara, kazalara, senden gizlenecek olan radyoaktif sızıntılara hazır mısın?
http://nukleer.greenpeace.org/?page=petition

onuragtas

onuragtas