[çözüldü] Ms Office Online

Başlatan asukaki, 19 Mayıs 2021 - 08:57:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asukaki

İyi günler arkadaşlar. Arch linux ve türevlerinde vardı internetten araştırdğıma göre Ubuntu içinde var fakat dosyalara ulaşılmıyor o yüzden kurulum felan yapılamıyor. Bunu kullanan var mı ? Ya da ms office kullanımı  için siz ne yapıyorsunuz ? Libre hem yeterli gelmiyor hemde resmi kurumlarda uyum sorunuyla karşılaşıyorum.
Linux'la Her Şey Mümkün!

tosun

Çevrimiçi hesaplardan Google ve Microsoft hesaplarınızı bağlayabilir ve bulutta bulunan tüm verilerinize (Microsoft için one drive da yedeklenmiş olmalı) ulaşabilirsiniz.
İkinci bir tercih olarak outlook web sayfasını kullanabilirsiniz. Tabii ki  yine one drive da yedeklenmiş olması gerek

"İnsan dünyaya sadece yemek, içmek, koynuna birini alıp yatmak için gelmiş olamazdı. Daha büyük ve insanca bir sebep lazımdı."

asukaki

Office 365'i edu.tr li bir hesaptan kullanıyorum fakat onu açma imkanı olmadı ya da beceremedim. Kurulum gibi bir imkan olmuyor tarayıcı üzerinden kullanabiliyoruz anladığım kadarıyla ? Yanlış anlamamışsam ?
Şu tarz bir şey

Linux'la Her Şey Mümkün!

tosun

Evet,
Doğru anlamışsınız. Kısıtlı özellikler ile tarayıcı üzerinden kullanabiliyorsunuz.
"İnsan dünyaya sadece yemek, içmek, koynuna birini alıp yatmak için gelmiş olamazdı. Daha büyük ve insanca bir sebep lazımdı."

asukaki

Linux'la Her Şey Mümkün!