[Çözüldü] Ayarlar Açılmıyor

Başlatan freeman, 17 Temmuz 2013 - 16:29:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freeman

Ubuntu çok ısındığından dolayı, şu bağlantıda geçen yöntemi yaptım. (http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=20283.0)
Bu yöntem sonrasında Ayarlar(System Settings) açılmıyor.
"Change Desktop Background" menüsü bile açılmıyor.
Nasıl kurtarabilirim?
Good morning and welcome to the Black Mesa Transit System. This automated train is provided for the security and convenience of the Black Mesa Research Facility personnel.

guopx

gnome-control-center --overview çıktısını verir misiniz?
fglrx kuruluyken mesa'ya mı geçtiniz?
Paket sisteminden de olabilir sudo apt-get install -f
Sevdiklerine sevdiğini söyle çok geç olmadan.

freeman

Sorunu ubuntu forumlarından çözdüm.
Ubuntu forumları gerçek br nimet. :D
Good morning and welcome to the Black Mesa Transit System. This automated train is provided for the security and convenience of the Black Mesa Research Facility personnel.

furkankalkan

Alıntı yapılan: KaganIsmail - 18 Temmuz 2013 - 11:47:57

Burada yani ?
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

Lock

Alıntı yapılan: KaganIsmail - 18 Temmuz 2013 - 11:47:57

Yabancı forumlardan bahsediyorsunuz sanırım.

freeman

Yok arkadaşlar, yabancı forumlarda. Buradaki forumu aradım, ama bir cevap bulamamıştım.
ubuntuforums.org :D,

burk

Çözüm yöntemini veya en azından bağlantısını buraya da geçerseniz aynı sorunu yaşayan insanlar için çok yararlı olacaktır.

dexter

Ben aynı sorunu aşağıdaki linkteki ilk iletiyle çözdüm. ilk komutu girince gnome-control-center zaten yüklü değil dedi. autoremove yapıp  gnome-control-center'ı yükleyince sorun çözüldü. Autoremove yapmadan  gnome-control-center'ı yüklemeye çalıştığım zaman bağımlılık hatası veriyordu.
https://askubuntu.com/questions/1082775/ubuntu-18-04-1-system-settings-wont-launch