Zorla kapattıktan sonra hesabım gelmedi

Başlatan Erdem0646, 01 Haziran 2020 - 22:58:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erdem0646

Bilgisayar uyku modundaydı. Açmak için fareyle tıkladım, açılmadı, dondu kaldı. Uğraştım, uğraştım, ctrl alt f3 ile terminale girmeye çalıştım, olmadı.
Ben de bilgisayarı güç tuşundan zorla kapattım. Açtığımda hiç hesap ekranı falan gelmeden ubuntu ekranı geldi, sağ üstteki ikonlar vardı sadece başka hiçbirşey yoktu. Ubuntu hesap oluşturma ekranı geldi. Oluşturdum. Sonra ubuntu açıldı. Ama tabi oluşturduğum hesap, benim hesap değil. Ben de sağ üstten oturumu kapattım. Giriş yapma bölümünde hesabım gözükmüyordu. Ben de listede yok mu tuşuna bastım, kullanıcı adımı şifremi girdim. Benim asıl hesabım açıldı. Peki bu neden oldu ve bundan sonra sorun yaşayacak mıyım?

Diğer Detaylar
Kullanım süresi: 2-3 ay
Son değişiklikler: Çift monitör yaptım.
Sürüm: 20.04

Hesaplar bölümünün resmi ektedir.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 01 Haziran 2020 - 23:02:54

Düzenleyemedim.

Bu arada dün de aynı şey oldu, ama hesap ekranı gelmemişti.

[eklenti yönetici tarafından silindi]
REO Software

Hayat... Anı yaşamak...

haiko

Alıntı yapılan: Erdem0646 - 01 Haziran 2020 - 22:58:59
Bilgisayar uyku modundaydı. Açmak için fareyle tıkladım, açılmadı, dondu kaldı. Uğraştım, uğraştım, ctrl alt f3 ile terminale girmeye çalıştım, olmadı.
Ben de bilgisayarı güç tuşundan zorla kapattım. Açtığımda hiç hesap ekranı falan gelmeden ubuntu ekranı geldi, sağ üstteki ikonlar vardı sadece başka hiçbirşey yoktu. Ubuntu hesap oluşturma ekranı geldi. Oluşturdum. Sonra ubuntu açıldı. Ama tabi oluşturduğum hesap, benim hesap değil. Ben de sağ üstten oturumu kapattım. Giriş yapma bölümünde hesabım gözükmüyordu. Ben de listede yok mu tuşuna bastım, kullanıcı adımı şifremi girdim. Benim asıl hesabım açıldı. Peki bu neden oldu ve bundan sonra sorun yaşayacak mıyım?

Diğer Detaylar
Kullanım süresi: 2-3 ay
Son değişiklikler: Çift monitör yaptım.
Sürüm: 20.04

Hesaplar bölümünün resmi ektedir.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 01 Haziran 2020 - 23:02:54

Düzenleyemedim.

Bu arada dün de aynı şey oldu, ama hesap ekranı gelmemişti.

>>>Önyükleme onarımı<<< yapmalısınız. Daha sonra Linux hangi disk üzerinde kurulu ise, o diski bios ayarlarınıza girerek --->first boot<--- olarak ayarlamalısınız.
Koşuyorum dikenlerin üstünde...

Erdem0646

First boot oydu zaten. Başka da boot olabilecek bir sürücü yok. Bahsettiğiniz önyükleme onarımını nasıl yapabilirim?
REO Software

Hayat... Anı yaşamak...