Compiz Fusion İconla emerald

Başlatan DBerk1996, 26 Ocak 2009 - 21:55:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DBerk1996

İlk olarak ben problemimle ilgili bir sayfa buldum ancak arkadaş açıklamamış "Ben hallettim tamamdır" demiş. Sırayla yazıyorum cevaplarsanız sevinirim.Şimdiden teşşekkür ederim.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1-Emeraldden tema yaptım.bunu kısaca fusionla nasıl aktive edeceğim.Manager yüklü.Fusionun ikonuna sağ tıklayınca şu seçenekler geliyor karşıma;
Setting manager
emerald Theme manager...(buna tıkladım yenile dedim olmadı.)Nasıl kullancağım temayı yardım lütfen????
----------------------------------
2-Fusionu açınca ekranda bir takım kaymalar oluyor.Küp modunda çevirdiğinizde masaüstünün resmleri çoğalıyor nedense.seçeneklerin olduğu biryerde yukardan aşağı sürerken imleci hepsi seçiliyormuş gibi oluyor vs....forumdan biri place window sçeneğini demiş.(Advence Destkop'tan)Bunuda yaptım düzelmedi.Bunu nasıl düzelteceğim.

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

DBerk1996

Farketmemişim bu başlığı farketseydim orda açardım iş çıkarttığım için özür dilerim.

heartsmagic

Sorun değil, bir iki tıkla hallediliyor. Yeter ki bundan sonra söylediğin gibi dikkat et, gerisi hiç sorun değil bizim için.

DBerk1996

acaba sorumun yanıtını biliyormusunuz? 2 gündür yanıt alamadımda.

heartsmagic

Maalesef, pek Emerald ve temalarla oynayan bir kullanıcı değilim.

Çağlar

Bunun dergide anlatımı zaten mevcut hani kendim yazdım diye söylemiyorum :) alt+f2 yapıp emerald --replace yazın sonra emerald theme manager üzerinden temanızı seçin.
We got a badass over here!

ironic

Sorun sanırım metacity' den kaynaklanıyor.  Emerald bu konuda sorunsuz. Fusion-icon dan "select windows decorator" bölümünden emerald'ı seçin.

DBerk1996

Alıntı yapılan: Çağlar - 27 Ocak 2009 - 21:44:24
Bunun dergide anlatımı zaten mevcut hani kendim yazdım diye söylemiyorum :) seçin.

:D