www.maliye.gov.tr erişim sorunu

Başlatan sebatkar, 19 Ocak 2009 - 17:21:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sebatkar

The page cannot be displayed
There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed.

Please try the following:

* Click the Refresh button, or try again later.
    * Open the www.maliye.gov.tr home page, and then look for links to the information you want.

HTTP 500.100 - Internal Server Error - ASP error
Internet Information Services

Technical Information (for support personnel)

* Error Type:
      ADODB.Field (0x800A0BCD)
      Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.
      /basinhlk/bes/basvurusorgu.asp, line 171

* Browser Type:
      Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; tr-TR; rv:1.9.0.5) Gecko/2008121622 Ubuntu/8.10 (intrepid) Firefox/3.0.5

* Page:
      GET /basinhlk/bes/basvurusorgu.asp

* Time:
      19 Ocak 2009 Pazartesi, 17:15:04

* More information:
      Microsoft Support

http://www.maliye.gov.tr/basinhlk/bes/

heartsmagic

Sunucu problemi gibi görünüyor. Ubuntu ile ilişkisi nedir? Örneğin başka bir sistemde ulaşabiliyorsun da Ubuntu ile mi ulaşamıyorsun?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

budun

Burada bu konu hakkında konuşulmuştu yanlış hatırlmıyorsam.
Levent

sebatkar

evet arkadaşımda ulaşamadı ılgılendığınız için tşk.bırde ubuntuyu daha ıyı nasıl öğrenırım bır kıtapçık ya da onun gıbı bırşey nasıl temın edebılırım

budun

Forumda bayağı bir konu hakkında yeterince bilgi var. Geri kalanı sana kalıyor benim anladığım. Mesela ben bol bol kurcalayarak öğreniyorum. Kuruyorum siliyorum çözemezsem forumda araştırıp çözüyorum. Buraya sorduğum soru sayısı çok azdır ama aşağı yukarı bütün konuları okudum. Bence bu taktik en ideali. Ama tabii ki son kertede bu kişiden kişiye değişir.
Levent