Kali Linux wireless

Başlatan SpartacuS064, 05 Ocak 2018 - 20:09:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SpartacuS064

Biliyorsunuz linux güvenlik açısından ilk kurulumda wifi olsun bluetooth olsun kapalı geliyor.
Benim sorunum şu sanal makine üzerinden Kali kurdum son sürüm 2017.3 bilgisayarımın wifi kartının linux desteği var yani ekstra bir usb wifi adaptör almadan linux benim dahili wifi kartımı görmesi gerekiyor ama kurulum yapmak gerekiyor uç birimden cp komutundan linux dan bulunan driveri yüklemem gerekiyor ama hata alıyorum nasıl yapabilirim nasıl bilgisayarımın wifisini sanal makine üzerindeki Linux'un kablosuz ağları görmesini sağlayabilirim.
Şimdiden teşekkürler.

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

freeman

Ortalık bayağı karışmış.

1. Neden Kali? Neden Ubuntu değil? Kali gibi dağıtımlar deneyimli kullanıcılar içindir.
2. Wifi kartının marka modeli ne? (sudo lshw -C network)
3. Driveri nereden indridiniz? Kurulum adımlarında neler yapmanızı istiyor?
4. Linux dağıtımları WiFi kapalı olarak gelmiyor. Benim sistemimde her zaman otomatik görüyor.

Tekrar ifade edeyim ki eğer bu tarz programları kendiniz kuramıyorsanız Kali 'yi kullanacak olgunlukta değilsiniz demektir. Ubuntu üzerinde acemiliğinizi atınız.
Good morning and welcome to the Black Mesa Transit System. This automated train is provided for the security and convenience of the Black Mesa Research Facility personnel.

ata1