Ubuntu Kurdum Ama.. Yardım!

Başlatan Kara Ayaz, 03 Ocak 2017 - 16:34:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kara Ayaz

Merhabalar
Ubuntuyu cesaret edip tekrar kurdum. Ama bazı sıkıntılar yaşıyorum.

1) Chromium kurdum, ama google hesabım ile giriş yapamıyorum. Servis Hatası, tekrar deneyin diyor. Bir kaç konuya baktım ama hiç biri işe yaramadı. Tüm kayıtlı yerimlerim vs hesabımda..

Normal chrome indireyim dedim google resmi sitesinde 32 bit için yok. Başka bir yerden indirdim SSL hatası verdi (ki bende güvenemedim zaten, muhtemelen backdoor vardı)

Nasıl yapacağım?

2) PC her açıldığında numclock kapalı oluyor nasıl açabilirim?

3) Harici HDD taklı, güvenle kaldır diyorum. Simge gidiyor ama geri geliyor hemen..

3) Bluetoth var ama görünmüyor, nasıl yükleyebilirim?
**** Yıldızlar Yanlış Yerde
-------------------------
You still want to trick me? Heh.

hatas

Merhaba.

2. Numlock konusunda Vikideki Num Lock'un açılışta otomatik açılmasını sağlamak belgesine bakın.

4. Bluetooth konusunda şu belgeye bir bakın: Bluetooth aygıtları. Orada belirtildiği  Bluetooth donanımı kapalıysa üst çubukta bir Bluetooth simgesi görünmez. Klavyeden gerekli tuş bileşimini kullanarak Bluetooth'u açmanız gerek tabi eğer sorun buysa.

ata1

BayboraKaan

[mention=614605]@Kara Ayaz[/mention] konu başlığı sorununuz ile ilgi açıklayıcı olmasına dikkat ediniz ve yardım, acil gibi kelimeleri başlıklarda kullanmamaya dikkat ediniz.
Ayrıca her sorun için ayrı bir konu açmanız size yardım etmek isteyenler için daha kolay olur ve sizden sonra aynı sorunları yaşayan arkadaşlara yol gösteren konular olmuş olur

Bu başlığı kilitliyorum ve her sorun için ayrı başlık açmanızı öneriyorum.