ubuntu için yazılmış türkçe kitap varmı acaba

Başlatan sireno52, 05 Kasım 2008 - 18:41:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sireno52

herkeze iyi akşamlar ben ubuntu hakkında bilgi alabileceğim türkçe yazılmış bir kitap varmı  benim elimde herkez için linux isimli bir kitap var ama tam bir bilgi vermiyor acemi bir kullanıcıyım birşeyler öğrenmek istiyorum ama hangi kaynaktan yararlanabilirim onu bilmiyorum
(İŞLEMCİ:Intel Skylake Core i7 6700K 4.0GHz 8Mb Cache LGA1151 ( ANAKART:  MSI Z170A GAMING M7 Intel Z170 Express 3400MHz(OC) DDR4)  (RAM:DDR4  16 GB )  (EKRANKARTI:  NVİDİA GeForce / GIGABYTE VGA,2GB,GTX680 OC,DDR5,256Bit,DVI,HDMI,DISPLAY PORT )

Chaos

Kaynak olarak kitaplara yönelmen gerekmez, özgür bir dünyada yer alıyorsun.Burada yeterince bilgiyi içinde bulunduran büyük bir oluşum var.Ubuntu konusunda da forumu takip edebilirsin.Her konuyu takip ederek sistem hakkında bilgi edinebilir ve kendi sisteminde uygulamaya başlayarak kendini geliştirebilirsin.

sireno52

hocam arabayı çalıştırmasını biliyoruz birde yanında kullanma klavuzu olursa içimiz rahat edecek. :D ;D ;D
(İŞLEMCİ:Intel Skylake Core i7 6700K 4.0GHz 8Mb Cache LGA1151 ( ANAKART:  MSI Z170A GAMING M7 Intel Z170 Express 3400MHz(OC) DDR4)  (RAM:DDR4  16 GB )  (EKRANKARTI:  NVİDİA GeForce / GIGABYTE VGA,2GB,GTX680 OC,DDR5,256Bit,DVI,HDMI,DISPLAY PORT )

Chaos

Yukarıdaki yazıda geçen "Burada" kısmına tıkladığında zaten kullanım klavuzunu edinmiş olacaksın.

Sypro

Tam olarak hangi konularda eksiğiniz olduğunu düşünüyorsunuz?

"Milliyetin çok belirgin vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan, Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz."

sireno52

Alıntı yapılan: Sypro - 05 Kasım 2008 - 23:09:48
Tam olarak hangi konularda eksiğiniz olduğunu düşünüyorsunuz?
arkadaş öncelikle ben linuxsa pardusl başladım pardusu öğrenmek için birkaç kitap aldımilk aldığım kitap ( kim korkar LİNUX`tan ?) 2. aldığım kitap görkem cetin`in(pardus) kitapı 3.kitaptalat uyarer`in (her yönüyle pardus) ve son aldığım kitap ise alfa  yayınlarından(LİNUX herkez için!)şimdi ubuntuyu  öğrenmek istiyorum oyüzdende ubuntuiçin yazılmı turkçe kitap arıyorum internetten araştırdım hep yabancıkitaplarva türkçe yazılmış kityap yok

foma

Türkçe kitap bildiğim kadarıyla yok.Ama aldığın kitapları roman gibi değilde, anlatılanları deneyerek okursan faydalı olur.Yukarıdaki 4 kitap + belgeler.org + forum + google ile bir ubuntu kitabından daha fazla şey öğrenirsin.
Nükleer ile yaşamaya hazır mısın? Çözümsüz atıklara, kazalara, senden gizlenecek olan radyoaktif sızıntılara hazır mısın?
http://nukleer.greenpeace.org/?page=petition

Wolkanşah

paylaşımlar ve emekler için  katkısı olan herkese teşekkür ederim. :)
Ne insanlar gördüm üstünde elbisesi yoktu... Ne elbiseler gördüm içinde insan yoktu... değerli hizmet ve paylaşımlarınız için tekrar teşekkür ederim. ubuntu-tr forumda benim için bir yararlı okul oldu...  paylaşım ve başarılarınızın devamını dilerim. saygılarımla. :)

fadike

Forumlar ve günceler son derece yeterli. Kitaplar temeli öğretirler sadece.
"Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz." Uğur MUMCU
"Hepimiz özgür yazılımın sendikalı emekçileriyiz." Fadike
http://fadike.org
http://pedalsorler DELL Vostro 5470 i5 4. nesil Ubuntu ön yüklü

microanaliz

MicroAnaliz