[Çözüldü] Samba HDD Bağla sorunu

Başlatan Sinami, 28 Ekim 2016 - 11:26:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sinami

Merhaba herkese

Bilgisayar her başladığında ağda (network) aktif olabilmesi için  3TB Depo hdd bir kez tıklamak zorunda kalıyorum. Aksi takdirde ulaşılamaz diyor.Ekteki resimde samba ayarlarım gözküyor tek sıkıntım her açılışda 3TB Depo hdd tıklamak zorunda kalmak...yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışamalr

[eklenti yönetici tarafından silindi]

FireSwords

[mention=609205]@Sinami[/mention] Diskler uygulamasını aç. Bağlanmasını istediğin bölüme sağ tıklayıp bağlama seçeneklerini görüntüle butonuna bas. Otomatik başlama seçeneklerini kapat, kaydedip çık. Yeniden başlat.

Sinami

Alıntı yapılan: FireSwords - 28 Ekim 2016 - 13:49:42
[mention=609205]@Sinami[/mention] Diskler uygulamasını aç. Bağlanmasını istediğin bölüme sağ tıklayıp bağlama seçeneklerini görüntüle butonuna bas. Otomatik başlama seçeneklerini kapat, kaydedip çık. Yeniden başlat.
@FireSwords
Teşekürler söylediğin yolu uyguladığımda oldu. Samba ayarı değişiyor bende bu şekilde değiştirdim /mnt/46FAAF60FAAF4ACF... Çok teşekürler.İyi çalışamlar

FireSwords

[mention=609367]@Sinami[/mention] Bu arada uzun bir ad istemiyorsan /mnt/HDD gibi bir ad da verebilirsin bağlama seçeneklerinden.