[Çözüldü] Programlama Dilleri

Başlatan Linax, 18 Ağustos 2016 - 11:03:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Linax

Evet arkadaşlar.Sizce bu linux dağıtımlarında en çok hangi dil daha çok yararıma gider?
(Biliyorum çoğunuz Python diyecek ama C falan ne işime yarayacak?)
Yoksa her şey yeniden mi başlayacak?

alquirel

Lütfen forumda önce biraz vakit geçirin. Önemli ve güzel bir tavsiyedir bu. En çok da bu tavsiyeye uyana fayda sağlar.

Mesela arama yapın. Daha önce aynı amaçlı açılmış başlıkları inceleyin. Her aklınıza gelen soru için konu açmayın. Emin olun forumumuz o kadar geniş ki mutlaka sizden önce o konu konuşulmuştur. Arama yaparak ulaşabilirsiniz. Ya da ilgili kategoriye giderek açılmış başlıkları inceleyebilirsiniz.

Ha bir de her yeni başlığınızı Yazılım > Genel kategorisine açmayın. Bu sizin açtığınız konuları cidden merak ettiğiniz ve öğrenmek için açtığınız anlamından çok, sırf başlık açmış olmak için başlık açtığınız anlamını taşır. Açtığınız konu ile ilgili de mutlaka bir kategorimiz vardır. (Ve o kategoride benzer mevcut konular...)

Linax

Öncelikle ben hangi konunun nereye açılacağını tam olarak anlayamadım,çünkü kategoriler biraz karışık.Ayrıca diğer bölümlerde konu açamadığım için buraya başvurdum.Kimse ilgilenmesin diye çözüldü etiketi koyuyorum.İlginiz için teşekkür ederim,çok iyi bir yetkilisiniz.Açıkçası diğer forumlarda bu ilgiyi göremedim ama bilmeden de konuşmamak gerek :)
Yoksa her şey yeniden mi başlayacak?

alquirel

Konu açamadığınız bir iki kategori vardır en fazla, onlar da bizim anket kategorimiz, duyuru yaptığımız kategorimiz ve bir ihtimal site tanıtım kategorisidir. Gerisi tamamen açıktır.

Anlayışınız için teşekkürler.