Windows'un yanına ubuntu kurmak istiyorum ama ayırdığım bölümü ubuntu görmüyor

Başlatan Elliot13, 27 Temmuz 2016 - 17:02:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Elliot13

Windows'un yanına ubuntu kurmak istiyorum ama ayırdığım bölümü ubuntu görmüyor. Sorun tam olarak bu arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Nerdeyse 1 haftadır uğraşıyorum çözüm bulamadım lütfen yardımcı olun.

bu şekilde

mhmtkrktr

Windows 10 ise disk Windows tarafında bağlı kalıyor olabilir. Windows üzerinden Ayarlar > Güç seçenekleri altında bir bölümün işaretini kaldırarak diski ayırabiliyordu ama şuan tam yerini hatırlamıyorum. Bakmak için zamanımda yok. Hatırladığım kadarıyla dört tane seçenek olan bir menü vardı ve en üstekinin işaretini kapatman gerekiyordu.

Nette bakabilirsen bu konuda çok fazla anlatım vardı. 

Elliot13

aradım hiçbirşey bulamadım dediğinizi arayayım bulursam belki o işe yarayabilir. Teşekkürler

mendirec

Diğer konunda son gönderdiğin mesajlar birleştiği için gözümden kaçmış @Elliot13. Neyse yöneticiler konuyu birleştirir.

Hazırda bekleti kapatmak için aşağıdaki komutu, yönetici haklarıyla açtığınız komut satırında çalıştır lütfen.
powercfg.exe /hibernate off

Hızlı başlatmayı kaptmak için, Denetim Masası => Güç Seçenekleri => "Güç düğmesinin yapacaklarını seçin" kısayolu => Kapatma ayarları altından "Hızlı başlatmayı aç"  seçeneği önündeki işareti kaldır.