CS 1.6 oyunu ile acilan yonlendirmeli web sayfasini engellemek.

Başlatan tthacktt, 19 Temmuz 2016 - 16:28:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tthacktt

Merhaba; sormak istedigim bir konu var. Ben CS1.6 indirdim ve portable olarak oynuyorum. Wine kullanarak. Simdi sormak istedigim aslinda oyun ile alakali degil ama portable hazirlayan kisinin yaptigi bir yonlendirme ile alakali. Nette ingilizce ya da turkce sonuca ulasamadim ya da nasil arayacagim bilmiyorum. Sorun su, ben oyunu baslat dedigim de otomatikman webpage aciliyor ve CS Duragi diye iki farkli facebook hesabina baglaniyor. Internetim yoksa da oyun acilmiyor. Internetim olsa ve acilsa bile bu sinir bozucu bir durum. Her seferinde istegim disinda bir sayfaya baglanmak istemiyorum. Bunu nasil engelleye bilirim?

[eklenti yönetici tarafından silindi]
Once Hak Edeceksin ama Asla Haddini Asmayacaksin!

eronis

Alıntı yapılan: tthacktt - 19 Temmuz 2016 - 16:28:39
Merhaba; sormak istedigim bir konu var. Ben CS1.6 indirdim ve portable olarak oynuyorum. Wine kullanarak. Simdi sormak istedigim aslinda oyun ile alakali degil ama portable hazirlayan kisinin yaptigi bir yonlendirme ile alakali. Nette ingilizce ya da turkce sonuca ulasamadim ya da nasil arayacagim bilmiyorum. Sorun su, ben oyunu baslat dedigim de otomatikman webpage aciliyor ve CS Duragi diye iki farkli facebook hesabina baglaniyor. Internetim yoksa da oyun acilmiyor. Internetim olsa ve acilsa bile bu sinir bozucu bir durum. Her seferinde istegim disinda bir sayfaya baglanmak istemiyorum. Bunu nasil engelleye bilirim?
İlle de bu launcher'dan mı girmen gerekiyor oyuna ? Bildiğim direk CS yada Half Life için kısayol oluşturup, bağlanabilirsin. Kuracala biraz oyun dosyalarını.

Not: Bu tür soruları normalde forumda cevaplamamamız gerekiyor forum kuralları gereğince, çünkü bize burada CS1.6'nın yasa dışı bir kopyası hakkında bir soru soruyorsun sonuçta. Her zaman orjinal yazılımı teşvik etmişimdir, eğer CS 1.6 oynayacaksan CS:GO (12TL'ye aldım) ve 1.6 (Bir ara 8 TL miydi neydi) gibi oyunları steam'den özellikle indirim zamanları oldukça düşük ücretlere alabilirsin. Hem oyunda hacker'larla uğraşmazsın, hem bilgisayarında virüslerle, hem dışarıdaki insanlarla.
The Linux philosophy is 'Laugh in the face of danger'. Oops. Wrong One. 'Do it yourself'. Yes, that's it. --Linus Torvalds

tthacktt

oncelikle yanitin icin tesekkur edrim ancak dediigin yontemi nasil uygularim bilmiyorum. Ben surekli oyun oynayan birisi degilim ve tek bildigim oyun da bu. Sadece arada bir bir kac saat oynuyorum. Banka hesabim yok ve haliyle kredi kartim da yok. Tayland'da ada da yasadigim icin oyunun orjinalini bulma sansim zaten yok. Bulundugum ad da bir tek internet cafe var ondan alayim desem de verecegi ayni. Yani istesem de orjinal kulanamiyorum. Amacim emek hirsizligi degil. Evet linux felsefesine sahibim ve bilginin kesinlikle paylasilmasi ve karsiliksiz olmasindan yanayim. lakin oyun baska bir konu. Emek var ve tamamen eglence amacli, eger bu sektor yasasin ve daha kaliteli seyler yapsin istiyorsak kesinlikle hakkini vermek lazim. Ama burada benden cok onlarin hatasi var. Farkli bir odeme imkani eklense mesela telefon uzerinden gibi bugun yaparim odemesini ama yok...  Tesekkur Ederim.

plazma

Mobil ödeme, ininal kart vb seçeneklerlede ödeme yapılabiliyor, veya buradan birinden rica edin o alıp size gift olarak oyunu göndersin steam üzerinden.

eronis

Bu alttaki kodları kendi sistemine göre editle;

[Desktop Entry]
Name=Counter-Strike 1.6
Exec=env WINEPREFIX="/home/samar/.wine" wine hl.exe -game
C:\\\\Program\\ Files\\\\Counter-Strike\\ 1.6\\\\cstrike.exe -gl -gldrv
Default -w 800 -h 600
Type=Application
StartupNotify=true
Path=/home/samar/.wine/dosdevices/c:/Program Files/Counter-Strike 1.6
Icon=BBDA_cstrike.0
Counter-Strike1.6.exe ismini verdiğini varsayalım;

chmod +x Counter-Strike1.6.exe
Kaynak;
http://samar.techgaun.com/2011/04/counter-strike-16-under-ubuntu-using.html

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 21 Temmuz 2016 - 23:41:40

Buraya da bakmanı tavsiye ederim, sanki yukarıda verdiğim kodda uygulanabilecek bir şeyler var gibi :)

http://cspluginleri0.blogspot.com.tr/2013/12/counter-strike-16-ksayol.html
The Linux philosophy is 'Laugh in the face of danger'. Oops. Wrong One. 'Do it yourself'. Yes, that's it. --Linus Torvalds

biminimalist

Hiç uğraşma bunu indir kur sorunsuz oyna 

Bağlantı kaldırıldı. https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=32631.0

tthacktt

Alıntı yapılan: plazma - 21 Temmuz 2016 - 22:54:48
Mobil ödeme, ininal kart vb seçeneklerlede ödeme yapılabiliyor, veya buradan birinden rica edin o alıp size gift olarak oyunu göndersin steam üzerinden.

Merhaba; dedigim gibi ben Tayland'da yasiyorum ve kullandigim GSM operatoru ile hic bir odeme yapma sansim yok. Belki Tayland'da ki GSM sirketleri ile boyle bir anlasmalari yoktur. 7/Eleven uzerinden bircok odemeler yapiliyor mesela alibaba gibi ama oyunlar icin boyle bir secenek bulamadim. Forum uzerinden nasil bir yardim olabilir bu konuda bilmiyorum cunku dedigim gibi banka hesabim yok, Tr de degilim bana oyunu alip yollayacak kisiye nasil odemesini yapacagim?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 22 Temmuz 2016 - 08:24:44

Alıntı yapılan: emrecantufan - 22 Temmuz 2016 - 06:59:35
Hiç uğraşma bunu indir kur sorunsuz oyna  :
tesekkur ederim, suan indiriyorum...

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 22 Temmuz 2016 - 08:26:15

Alıntı yapılan: eronis - 21 Temmuz 2016 - 23:37:28
Bu alttaki kodları kendi sistemine göre editle;

Tesekkur ederim, ilgin ve yardimin icin. Baska bir arkadas temiz oldugunu soyledigi oyunun indirme linkini vermis. Onu deneyecegim birazdan. Suan iniyor ve eger sonrasinda ayni sorunu yasarsam verdigin kodlari deneyecegim... Tekrar tesekkur ederim...