Kurulum Hakkında Yardım

Başlatan mynms, 19 Haziran 2016 - 17:08:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mynms

Merhaba dvdye ubuntu iso yazdırdım pc başlayınca bir tuşa basıyorum dil seçimi geliyor ordan türkçe seçiyorum daha sonra ubuntu kur diyorum ama kurulum başlamıyor ubuntu yazısı ve altındaki noktalar sürekli dönüp duruyor, lütfen yardım edin, teşekkürler.

illedelinux

En üstteki seçenekle canlı olarak kurmayı dene.
GNU/Linux kullanmıyorum, onu yaşıyorum...

Horoz

Eğer dediğiniz gibi ekran geliyorsa işlem yapılıyor ve siz engel olana kadar da devam ediyor olabilir. yani acele davranmayın bazı bilgisayarlarda çok yavaş işlem gerçekleşebiliyor. bu söylediğim yalnızca linux için değil diğer bütün işletim sistemleri için de geçerli. sistem kurmak istediğiniz cihaz hakkında biraz bilgi verir misiniz.. ? kurulumu dvd ile yapıyorsunuz, dvd sürücünüzü kontrol edin bir hata olup olmadığını.
Mamá ! Yo paso de todo ! :P

mynms

Canlı olarak kurulmuyor aynı şekilde bekliyor ortalama 30 dkdan fazla bekledim sonuç yok bir keresinde tam olarak hatırlamadım hatayı panic error tarzı bir hata vermişti, md5 kontorl ettim ve en düşük hızda yazdırdım, sistem i3 540 3.07ghz 4gb ram 1gb nvidia 9800gt 1tb hdd

heartsmagic

md5 bütünlüğünde sorun yok yani? Tam hatayı görebilsek esasında güzel olurdu. Makiinenin marka ve modeli nedir?
Kurulum için noapic, nolapic, acpi=off gibi çekirdek parametreleri kullanılabilir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.